• جمعه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99051007202
  • خبرنگار : 50088

همزمان با عید قربان صورت گرفت

ذبح ۴۹۰ راس دام سبک با نظارت کامل بهداشتی در تایباد

ذبح ۴۹۰ راس دام سبک با نظارت کامل بهداشتی در تایباد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره دامپزشکی تایباد گفت: امروز همزمان با عید سعید قربان ۴۹۰ راس دام سبک و ۲ راس دام سنگین با نظارت کامل کارشناسان بهداشتی در این شهرستان ذبح شد.

دکتر حسن آذریان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در این ایام علاوه برکشتارگاه نیمه‌صنعتی محل دیگری نیز جهت ذبح دام‌ها برای عید قربان در نظر گرفته شد که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی عملیات قربانی انجام گرفت.

وی افزود: از تعداد ذبح‌های انجام شده ۱۴۰ راس دام سبک آن در محلی خارج از شهر با نظارت کامل تیم بهداشتی از ناظران دامپزشکی با رعایت کامل اصول بهداشتی انجام شد.

دکتر آذریان با اشاره به عدم توجه برخی شهروندان به هشدارهای بهداشتی در عید قربان بیان کرد: با وجود اینکه از چند روز گذشته با نصب بنر، توزیع تراکت و تبلیغ در فضای مجازی مبنی بر اینکه ذبح قربانی باید در محل‌های تعیین شده و با نظارت تیم‌های بهداشتی انجام شود، بازهم تعدادی از شهروندان این موضوع را به درستی رعایت نکردند و در منازل خود ذبح دام را انجام دادند.

وی تصریح کرد: از صبح امروز ۴ تیم نظارتی در محل‎‌های تعیین شده ذبح و در سطح شهر در حال گشت‌زنی و نظارت بودند و به متخلفانی که خارج از دستورالعمل صادر شده اقدام به قربانی کردند، به صورت کتبی و شفاهی اخطار دادند.

رییس دامپزشکی تایباد با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی در مصرف گوشت قربانی گفت: شهروندان توجه داشته باشند گوشت تازه قربانی را مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند و سپس به صورت کامل آن را طبخ نمایند.

 ۳۵۰ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه تایباد ذبح شد 

همچنین رییس اداره خدمات شهری شهرداری تایباد و مسئول کشتارگاه نیمه‌صنعتی این شهرستان به ایسنا گفت: از ساعت ۷.۳۰ امروز تاکنون تعداد ۳۵۰ راس دام سبک و ۲ راس دام سنگین در این واحد نیمه صنعتی ذبح شد.

علی نقشبندی افزود: سال گذشته کشتار روز عید قربان در این واحد ۲۸۰ راس بود که امسال این تعداد افزایش خوبی داشت. امروز ۳ گروه ۳ نفره از کاشمر و ۳ گروه ۲ نفره از تایباد کار ذبح، پوست‌کنی، کله پاک‌کنی، شکمبه‌شوری و تکه کردن لاشه را بر عهده داشتند.

وی اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و ۲ تیم نظارتی از دامپزشکی شهرستان از ابتدای امروز ناظر بر نحوه کشتار دام و توزیع گوشت آن در محل کشتارگاه بودند.

رییس اداره خدمات شهری شهرداری تایباد بیان کرد: ظرفیت عددی کشتارگاه نیمه‌صنعتی تایباد به طور میانگین در طول سال روزانه ۶۰ کشتار است اما امروز ۶ برابر این مقدار کشتار در این واحد انجام شده و به طور میانگین ۷۰۰ دقیقه کشتار انجام گرفته است که هر ۲ دقیقه یک راس دام سبک ذبح، شست‌وشو و تکه شده، تحویل مشتری گردیده است.

وی با اشاره به انجام کامل معاینه لاشه‌های ذبح شده و تایید نهایی سلامت آن توسط ناظران بهداشتی و دامپزشکی اظهار کرد: امید است این موضوع برای شهروندان فرهنگ‌سازی شود تا در سال‌های آینده شاهد کشتارهای غیربهداشتی در منازل و خیابان‌ها نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.