• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 99052518003
  • منبع : باشگاه دانشجویان

با همکاری انجمن‌های علمی صنایع غذایی کشور؛

کارگاه استاندارد بین‌المللی ایمنی مواد غذایی برگزار می‌شود

کارگاه استاندارد بین‌المللی ایمنی مواد غذایی برگزار می‌شود

انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری انجمن‌های علمی صنایع غذایی سراسر کشور کارگاه علمی تخصصی استاندارد بین‌المللی ایمنی مواد غذایی ایزو ۲۲۰۰۰ را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی یک استاندارد جهانی است که به تصویب اعضای سازمان جهانی استاندارد ( ISO) رسیده است و همه کسانی که در زنجیره تولید ماده‌ی غذایی دخالت دارند نظیر تولیدکنندگان مواد اولیه، تولیدکنندگان خوراک دام و آبزیان، پرورش‌دهندگان دام طیور و آبزیان و شرکت‌های حمل‌ونقل کالا، انبارهای نگهداری محصول، تولیدکنندگان مواد افزودنی، تولیدکنندگان مواد بسته‌بندی، تولیدکنندگان مواد شیمیایی، نظافت و گندزدایی سطوح کارخانه‌های مواد غذایی و نیز شرکت‌های خدمات‌رسانی تحت پوشش این استاندارد جهانی هستند.

ایزو ۲۲۰۰۰ نیازمندی‌های مدیریت ایمنی غذا را برای تضمین سلامت ماده‌ی غذایی در زنجیره‌ی تولید این مواد تا مصرف‌کننده‌ی نهایی مشخص کرده و دارای اجزای کلیدی ازجمله "ارتباطی متقابل بین افراد درگیر در چرخه‌ی تولید مواد غذایی"، "برنامه‌های پیش‌نیازی" و "اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی" است.

کارگاه یک‌روزه ایزو۲۲۰۰۰، جهت ارائه آخرین الزامات استانداردهای بین‌المللی ایمنی مواد غذایی، پنجشنبه ۳۰ مرداد ساعت ۹ الی ۱۴، به‌صورت مجازی در بستر اینترنت برگزار می‌شود و آخرین مهلت ثبت‌نام تا ۲۸ مرداد ماه است.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با آدرس  food_science_teh@ در تلگرام مکاتبه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.