• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99052719742
  • خبرنگار : 71438

تکلیف تیم ب فوتسال چه شد؟

تکلیف تیم ب فوتسال چه شد؟

تیم ب فوتسال که با هیاهو و جنجال زیاد تشکیل شد به فراموشی سپرده شده است.

به گزارش ایسنا، از مدت‌ها پیش کمیته فنی و توسعه فوتسال در صدد تشکیل تیم ب فوتسال بر آمد. فلسفه این تیم دعوت از بازیکنانی که کمتر فرصت حضور در تیم ملی را پیدا می‌کنند عنوان شد با این حال سرمربی تیم ملی فوتسال چندان رغبتی به تشکیل این تیم نداشت و معتقد بود اگر هزینه های آماده‌سازی این تیم صرف تیم اصلی شود نتایج بهتری در پی خواهد داشت.

با این حال در نهایت کمیته فنی و توسعه، مصطفی عمادی را به عنوان سرمربی این تیم انتخاب کرد. انتخابی که با واکنش هایی روبرو شد و حتی پس از آن با مطرح شدن چند گزینه مثل وحید شمسایی و ناصر صالح برای هدایت آن جنجال زیادی به پا شد.

این تیم از زمان تشکیل تاکنون تنها یک نام بوده و موجودیتی نداشته است. قرار بود تیم ب یکی از تیم‌های حاضر در تورنمنت کیش باشد اما تیم جوانان جایگزین این تیم شد و مشخص نیست تکلیف تیم ب چه خواهد شد.

به نظر می‌رسد کمیته فنی خواسته زودتر تکلیف این تیم را روشن کند در حالی که برنامه آماده سازی را برای آن در نظر نگرفته و باید منتظر تورنمنتی خاص باشد تا از این تیم استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha