• یکشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99060906346
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

جاده مبارکه-مجلسی همچنان قربانی می گیرد؛

۳ تصادف با ۶ کشته و ۸ مصدوم در عرض ۴۸ ساعت

۳ تصادف با ۶ کشته و ۸ مصدوم در عرض ۴۸ ساعت

ایسنا/اصفهان طی ۴۸ ساعت گذشته ۳ تصادف در جاده مبارکه مجلسی منجر به کشته شدن ۶ نفر و مصدومیت ۸ نفر شده است.

شب گذشته (شنبه_۸ شهریور ماه) تصادف پژو ۴۰۵ و تریلی در جاده مجلسی- بروجن- سه راه حوض ماهی منجر به فوت ۳ نفر شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سازمان آتش‌نشانی مبارکه، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مبارکه، اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه دیشب یک دستگاه سواری پژو با یک دستگاه تریلر برخورد کرد و موجب کشته شدن دو مرد و یک زن شد.
کیومرث خاطرنشان کرد: متاسفانه در عرض ۴۸ ساعت گذشته، ۳ فقره تصادف در جاده مبارکه-مجلسی، موجب مرگ ۶ مرد و زن و همچنین مصدومیت ۸ نفر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha