• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99062317232

صدور کیفرخواست متهمان پرونده سیل گلستان

صدور کیفرخواست متهمان پرونده سیل گلستان

ایسنا/گلستان رئیس‌کل دادگستری گلستان از صدور کیفرخواست متهمان پرونده سیل اسفند سال ۹۷ گلستان خبرداد.

هادی هاشمیان گفت: پرونده مربوط به سیل گلستان ۱۱ متهم داشت که پس از دریافت نظرات کارشناسی و گزارش ۳۵۰ صفحه‌ای سازمان بازرسی با بیش از ۲ هزار صفحه مستندات، برای مدیرعامل وقت آب منطقه‌ای استان و یکی از معاونان فعلی این اداره به اتهام اجرا نکردن تکالیف قانونی، اهمال و تضییع اموال دولتی و عمومی ناشی از اهمال موضوع ماده ۵۹۸ کیفرخواست صادر شد.

وی افزود: برای سایر متهمان پرونده نیز که از مدیران زیرمجموعه های برخی ادارات استان بودند، بر اساس دفاعیات و مدارکی که ارائه دادند و گزارش سازمان بازرسی، قرار منع تعقیب در بازپرسی ویژه جرائم کارکنان دولت صادر شد.

رئیس‌کل دادگستری گلستان بیان کرد: پرونده برای رسیدگی و صدور رای به دادگاه کیفری ۲ گرگان فرستاده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، هاشمیان درباره علت طولانی شدن زمان صدور کیفرخواست، گفت: تعلل در پاسخ هیئت گزارش ملی سیلاب درباره بخش دوم گزارش که در باب قصور ارگان‌های مختلف بود علت طولانی شدن زمان رسیدگی و صدور کیفرخواست این پرونده شد.

در سیل گلستان ۴۲۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف مسکونی، کشاورزی، صنعتی، راه‌ها و غیره وارد شد. آبگرفتگی منازل مسکونی در برخی مناطق سیل‌زده حدود دو ماه ادامه داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha