• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99070201347
  • خبرنگار : 50061

رشد ۱۵ درصدی کشت جو در قزوین

رشد ۱۵ درصدی کشت جو در قزوین

ایسنا/قزوین مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به برنامه کشت جو در مزارع کشاورزی استان در سال زراعی جاری اشاره کرد و گفت: امسال برنامه کشت جو آبی و دیم نسبت به برنامه سال گذشته حدود ۱۵ درصد رشد را نشان می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جدید بیش از ۱۴۰ هزار تُن جو از این مزارع برداشت شود.

تورج بنیادی عنوان کرد: برنامه ابلاغی وزارت متبوع برای کشت جو در استان ۳۷ هزار هکتار بود که از این میزان ۲۹ هزار هکتار جو آبی و ۸۰۰۰ هکتار جو دیم است.

وی بیان کرد: بر اساس برنامه ابلاغی، بیشترین سطح زیر کشت جو آبی در شهرستان بوئین‌زهرا با سطح زیر کشت ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار و بیشترین سطح زیر کشت جو دیم در شهرستان قزوین با ۳۷۲۰ هکتار است.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی قزوین، بنیادی تصریح کرد: در سال زراعی گذشته ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت جو رفت که از این میزان ۲۷ هزار و ۴۴۶ هکتار جو آبی و ۷۵۵۶ هکتار جو دیم در مزارع کشاورزی استان کشت شده بود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه به برنامه کشت جو در مزارع کشاورزی استان در سال زراعی جاری اشاره کرد و گفت: امسال برنامه کشت جو آبی و دیم نسبت به برنامه سال گذشته حدود ۱۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

بنیادی با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جدید بیش از ۱۴۰ هزار تُن جو از این مزارع برداشت شود، افزود: این میزان تولید نسبت به سال قبل ۱۶ درصد رشد را نشان می‌دهد که در سال جهش تولید، بسیار قابل‌توجه است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان ارقام کشت شده جو در مزارع کشاورزی استان را بهمن، مهتاب، جلگه و به رخ برای کشت جو آبی و آبی در و سهند برای کشت جو دیم ذکر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.