• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99071611864
  • خبرنگار : 50046

افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک

ایسنا/خراسان شمالی عضو هیات علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهارکرد: مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی می تواند منجر به از دست دادن کلسیم و افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان شود.

دکتر شیما عبداللهی در گفت و گو با ایسنا گفت: در سنین پس از یائسگی به علت کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد.

وی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی، مغزها، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.

عبداللهی ادامه داد: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: آگاهی و آموزش مادران در این زمینه می تواند در تغییر و سبک صحیح زندگی، عادات درست غذایی و حفظ سلامت دختران و زنان جامعه نقش به سزایی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.