• شنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99072618857
  • خبرنگار : 50028

در نیمه نخست امسال؛

بیش از ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید شد

بیش از ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۱۲ هزار و ۸۵۲ تن گوشت مرغ، در نیمه نخست امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های این استان تولید شد.

محمد اصغرزاده اظهار کرد: این مقدار گوشت از کشتار ۶ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۸۸۹ قطعه مرغ تولید شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، وی بیان کرد: در این مدت ۱۵ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۹۱۷ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان خراسان جنوبی انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی، دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال سه تا چهار دوره جوجه‌ریزی دارد.

وی با بیان اینکه مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود، خاطرنشان کرد: اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در سه کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاینات کشتار می‌شوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.