• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99080502134
  • خبرنگار : 50216

نماینده یزد در طرح ملی اطلس خوراک ایرانی:

کمیته راهنمای گردشگری خوراک تشکیل می‌شود

کمیته راهنمای گردشگری خوراک تشکیل می‌شود

ایسنا/یزد نماینده یزد در طرح ملی اطلس خوراک ایرانی ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل کمیته راهنمای گردشگری خوراک، از برگزاری دوره‌های تخصصی راهنمای این نوع گردشگری خبر داد.

«حسین دهقان منشادی» ضمن بیان این خبر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، تصریح کرد: کمیته راهنمای گردشگری خوراک یکی از کمیته­‌های فعال در طرح ملی اطلس خوراک است که با آموزش نیروی انسانی فعال، کار خود را در این حوزه شروع خواهد کرد.

وی با بیان این که دوره تخصصی راهنمای گردشگری خوراک در دو سطح مبتدی و پیشرفته در معاونت گردشگری استان یزد برگزار می‎شود، تصریح کرد: این دوره با مشارکت کمیته گردشگری خوراک استان یزد و همچنین همکاری «علی­‌اکبر تشکری» عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه یزد و «الهام حسینی» کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان یزد تدوین شده است.

دهقان منشادی در رابطه با این دوره آموزشی، بیان کرد: در این دوره، مبانی گردشگری خوراک جهان و ایران، اقلیم و خوراک، ویژگی تورهای خوراک، اصول و فنون تورگردانی، مدیریت بحران و بهداشت خوراک تدریس خواهد شد.

این مسئول ادامه داد: کمیته گردشگری خوراک استان یزد در تلاش است با آموزش راهنمایان گامی مثبت در جهت توسعه گردشگری خوراک استان یزد و ایران بردارد تا بعد از دوران کرونا بتوان با حداکثر توان علمی و عملی، این گونه‌ی مغفول مانده‌ی گردشگری را در استان یزد به نحوی مناسبی در کشور بسط داد.

گفتنی است در این دوره آموزشی «حسین دهقان منشادی» مربی ملی فدراسیون جهانی راهنمایان و اولین راهنمای گردشگری خوراک ایران، «الهام حسینی» اولین مدیرفنی گردشگری خوراک با مدرک رسمی از فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری و انجمن سفر و خوراک و همچنین «علی اکبر تشکری» یزدشناس برجسته ایران تدریس خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.