• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99080502177
  • خبرنگار : 30054

شش روش معروف دم کردن قهوه در منزل

شش روش معروف دم کردن قهوه در منزل

قهوه ملو مجموعه ایست در زمینه ارائه انواع قهوه و لوازم و تجهیزات و دستگاه های خانگی حرفه ای به مشتریان خانگی و قهوه فروشی ها، کافی شاپ ها، رستوران ها و …

به گزارش ایسنا، بنابراعلام قهوه ملو، در اینجا شش روش معروف دم کردن قهوه به صورت دستی برای دوستداران قهوه ارائه می­ شود که می­ خواهند  یک فنجان قهوۀ بهتر از دستگاه قهوه­ ساز اتوماتیک خانگی را دم کنند و شامل روش غوطه وری؛ چکه ای، پرس، وکیوم است.

روش قطره ای: قیف قهوه

یکی از قدیمی ­ترین، ساده­ ترین، ارزان­ ترین روش های دم کردن قهوه روش قطره­ای با استفاده از ابزاری قیف مانند است. آب داغ به آرامی روی قهوۀ آسیاب شده در صافی کاغذی ریخته می­ شود.

به واسطۀ نیروی جاذبه، قهوۀ دم کرده به آرامی و مستقیماً به داخل فنجان یا قوری ریخته می­ شود.

. دانۀ قهوه آسیاب شده: درجه متوسط ریز تا درشت

. مقدار قهوه: ۳ قاشق غذاخوری قهوه (۲۱ گرم)

. زمان دم کشیدن: ۱ تا ۳ دقیقه

. ویژگی طعم: ملایم و غلیظ

. هزینه: ۸ تا ۷۱ دلار (هزینۀ اضافی برای صافی­ ها)

. یک فنجان قهوه تولید می­ شود

. به راحتی تمیز می­ شود

. قابل حمل

. نیاز به صافی کاغذی است که به اندازۀ قیف باشد.

روش قطره­­ ای: با دم آور کمکس (Chemex)

کمکس یک فلاسک شیشه­ ای با طراحی بسیار زیبا و ظریف جهت استفاده در روش شناوری است که در سال ۱۹۴۱ توسط دکتر پیتر شلمبوم اختراع شد. او از صافی کاغذی کمکس استفاده می­ کند که ۳۰- ۲۰% سنگین­ تر از دیگر فیلترهاست. مانند دیگر قیف های مخروطی قهوه، آب داغ در یک صافی کاغذی روی پودر قهوه ریخته می­ شود.

پودر قهوه: متوسط-درشت

. قهوۀ ساییده: ۶ قاشق غذاخوری قهوه (۴۲ گرم)

. زمان دم کشیدن: ۴ دقیقه

. ویژگی طعم: متعادل، خالص­ تر، تسویه شده، طعم گل، نوت شیرین و غیر اسیدی

. هزینه: ۷۸- ۴۵ دلار (هزینۀ اضافه برای صافی)

. اندازه­ های مختلف تا ۶ فنجان قهوه می­ دهد

. تمیز کردن آن سخت­ تر است و نیاز به برس خاصی دارد

. قابل حمل اما شکننده است

- به صافی کاغذی کمکس نیاز دارد.

روش پلانجر/ پرس: با دم آور فرنچ پرس

روش فرنچ پرس، که در سال ۱۹۲۹ ابداع شد، به عنوان بهترین و ساده­ ترین روش برای دم کردن قهوه عالی و غلیظ استفاده می­ شود. در قوری پرس، قهوۀ آسیاب شده خیس می­ خورد، اشباع شده و در آب داغ فیلتر می­ شود؛ بنابراین، روغن های اصلی خوش­ طعم، کافئین و آنتی اکسیدان ها بهتر پخش می­ شوند و  طعم های قهوه را حفظ می­ کنند.

پودر قهوه: دانه درشت

. قهوۀ آسیاب شده: ۲.۵- ۲ قاشق غذاخوری قهوه (۱۷- ۱۴ گرم) برای یک فنجان

. زمان دم کشیدن: ۴ دقیقه

. ویژگی طعم: تفاوتهای جزئی عطر و طعم خالص که ترکیبی و بادی غلیظ دارد.

. هزینه: ۱۱۲- ۸ دلار

. اندازه ­های مختلف تا ۸ فنجان قهوه تولید می­ کنند

. به راحتی تمیز می­ شوند

. قابل حمل، به ویژه در انواعی از نگهدارندۀ گرمایی از استیل

. صافی نیاز نیست

پلانجر/ پرس: با دم آور ایروپرس (AeroPress)

سازندۀ آیروبی فریزبی (آلن آدلر)، ایروپرس را در سال ۲۰۰۵ ابداع کرده و مورد استفاده قرار داد. ایروپرس پلاستیکی و ۳ قطعه دارد. یک صافی در سبد قهوه در پایین محفظۀ دم­کنی قرار دارد. دانه آسیاب شدۀ قهوه در محفظۀ دم­کنی قرار دارند که آب داغ به آن اضافه می­ شود و سپس قهوه در آنجا خیس خورده می­ شود. برای عصاره­ گیری قهوه، پیستون به طرف پایین فشار داده می­ شود و فشار هوای ایجاد شده باعث می­ شود که قهوۀ دم شده از طریق یک صافی به فنجان منتقل شود.

. پودر قهوه: سایط متوسط ریز

. قهوۀ آسیاب شده: ۲.۵ قاشق غذاخوری قهوه (۱۷ گرم)

. زمان دم کشیدن: ۲-۱ دقیقه

. ویژگی طعم: شیرین، غلیظ، قهوه به سبک اسپرسو

. هزینه: ۵۰- ۴۰ دلار (هزینۀ اضافی برای صافی)

. یک فنجان قهوه به دست می ­آید

. به راحتی تمیز می­ شود

. قابل حمل، به ویژه برای کسانی که کمپ می روند بسیار آشنا است و معروف است.

. به صافی کاغذی کوچک آیروپرس (یا یک صافی فلزی ظریف) نیاز است.

روش پرکولاتور: موکاپات روی اجاقی

این قهوه­ ساز که در اصل در سال ۱۹۳۳ توسط آلفونسو بیالتی ابداع شد از فشار بخار حاصل از آب جوشیده در بخش پایینی استفاده می­ کند که از پودر قهوه در محفظۀ میانی قوری عبور می­ کند. سپس قهوۀ  دم کرده در محفظۀ بالاتر قرار می­ گیرد. قوری روگازی طراحی شدۀ مناسب فشار بهتری را ایجاد خواهد کرد. برندهای رایج شامل بیالتی، پدرینی، و کابالو هستند.

. پودر قهوه: متوسط ریز تا درشت

. قهوۀ آسیاب شده: ۳- ۲.۵ قاشق غذاخوری قهوه (۲۲- ۱۷ گرم)

. زمان دم کشیدن: ۵ دقیقه

. ویژگی طعم: قهوه به سبک اسپرسو، غلیظ و کمی تلخ است

. هزینه: ۶۰- ۲۰ دلار

. به اجاق گازی نیاز است.

. معادل یک تا دو فنجان قهوه درست می­ شود

. به راحتی تمیز می ­شود

. قابل حمل و با دوام

. صافی اضافه نیاز نیست.

وکیوم: سایفون

سایفون یک قهوه ­سازی فانتزی است. آن روش جالبی برای درست کردن قهوه است و در عین حال دوستاران قهوه را تحت تاثیر می­ گذارد، اما فرایند دم کردن می­ تواند دشوار باشد. قهوۀ آسیاب شده به ظرف بالایی اضافه می­ شود و فشار بخار باعث می­ شود که آب داغ روی قهوه را بپوشاند. برندهای معروف شامل هاریو، یاما و بودوم هستند.

. پودر قهوه: درشتی متوسط

. قهوۀ آسیاب شده: ۶ قاشق غذاخوری قهوه (۴۰ گرم)

. زمان دم کشیدن: ۶ دقیقه

. ویژگی طعم: ملایم و خوشمزه

. هزینه: ۱۶۰- ۷۰ دلار (هزینۀ اضافه برای صافی)

. چندین فنجان قهوه درست می­ شود

. به شمع یا مشغل بوتان نیاز دارد (مگر اینکه گرمکن برقی داشته باشد)، صافی فلزی یا پارچه­ ای

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.