• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99081308261
  • خبرنگار : 50176

رئیس دانشگاه لرستان:

دانشجویان و دانش‌آموزان مشارکت پویا و افتخارآفرین برای کشور دارند

دانشجویان و دانش‌آموزان مشارکت پویا و افتخارآفرین برای کشور دارند

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه لرستان گفت: یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

خسرو عزیزی در پیامی به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیان کرد: یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

در ادامه این پیام آمده است: از همان ابتدای شروع نهضت انقلاب اسلامی در سال ۴۲ به رهبری حضرت امام (ره)، دانشجویان و دانش‌آموزان، حضور و مشارکت فعالی در این نهضت اسلامی تمدن‌ساز داشتند.

در دوران پس از انقلاب اسلامی نیز در دوران دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف علم، دانش و فناوری، باز هم دانشجویان و دانش‌آموزان همچون سایر اقشار مختلف مردم، مشارکت پویا، فعال و افتخارآفرین برای کشور و نظام اسلامی داشته و دارند.

مهم‌ترین آرمان یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه، استقلال‌طلبی و مبارزه با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و صیانت از هویت دینی، استقلال و مردم‌سالاری دینی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تبلور یافته است.

یاد و خاطره همه شهیدان، به‌ویژه شهیدان دانشجو و دانش‌آموز را گرامی داشته و یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه (روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی) را به همه ملت شریف و سرافراز ایران اسلامی، به‌ویژه دانشگاهیان استان لرستان، تبریک می‌گویم.

امیدوارم همواره بتوانیم در سایه حاکمیت و هدایت ولایت مطلقه فقیه، روزبه‌روز، آرمان استکبارستیزی را در جامعه تقویت کرده و مدافعان شایسته‌ای برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha