• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99082416322
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی

دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان بزرگترین رخداد علمی در حوزه صنایع غذایی کشور در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال جاری توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حجتی، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و دبیرعلمی این کنگره اظهار کرد: با توجه به اینکه کنگره امسال در دانشگاه تخصصی کشاورزی و در منطقه خوزستان برگزار می شود محورهای علمی جدیدی همچون بحران آب، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنعت غذا و اقتصاد و بازاریابی و فرآورده های غذایی تراریخته که از موضوعات مورد توجه بسیاری از محققان کشورمان نیز است، به محورهای کنگره اضافه شده است.

این کنگره ملی که به عنوان قدیمی ترین و معتبرترین گردهمایی علمی محققان، استادان، فرهیختگان، دانشجویان، متخصصان، صنعتگران و فعالان حوزه غذای کشور مطرح است،  برای اولین بار است که در استان خوزستان برگزار می شود.

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با کد اختصاصی ۳۲۹۹۵-۹۹۲۰۰ از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و با حمایت سازمان غذا و داروی کشور به عنوان بالاترین مرجع قانونی نظارت بر حوزه صنعت غذای کشور در حال پذیرش مقاله از طریق درگاه اینترنتی به آدرس www.ifstacongress27.ir است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha