جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99082618072
  • منبع : نمایندگی مازندران

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر خبر داد

کشف ۳ هزار عدد قرص‌ غیرمجاز در بهشهر 

کشف ۳ هزار عدد قرص‌ غیرمجاز در بهشهر 

ایسنا/مازندران فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر از کشف بیش از ۳ هزار عدد قرص غیرمجاز و ۲ کیلوگرم تریاک در این شهرستان خبر داد. 

حسن عنایتی گنجی گفت: به منظور برقراری نظم و امنیت عمومی، مقابله با عاملان افیونی، برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی و فروشندگان مواد مخدر، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح شهرستان بهشهر اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۶ عامل تهیه و فروش مواد مخدر و همچنین ۴ معتاد متجاهر در این شهرستان شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر تصریح کرد: در بازرسی های به عمل آمده از مخفیگاه این افراد ۳ هزار و ۱۰۰ عدد قرص غیرمجاز و ۲ کیلوگرم تریاک کشف شد.

عنایتی گنجی با بیان این که متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند،به شهروندان توصیه کرد: در برقراری نظم و امنیت پایدار با پلیس همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در این زمینه را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha