• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99082819387
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت و مرغ + نکات

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت و مرغ + نکات

تنوع غذاهای ایرانی بسیار بالاست و در طبخ بسیاری از آن ها از گوشت قرمز استفاده می‌شود که بسیار مقوی است و خاصیت غذایی بسیار زیادی دارد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آف دکور، یکی از غذاهای بسیار لذیذی که می‌توانید به کمک گوشت چرخ‌ کرده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید کباب تابه ای است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و در مدت زمان کوتاهی می‌توانید این غذای خوشمزه را برای خود و خانواده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید؛ مخصوصاً وقتی که زمان کافی در اختیار ندارید و باید یک غذای خوب و کامل و مقوی داشته باشید، می توانید کباب تابه ای را به عنوان وعده غذایی خود انتخاب کنید.

در ادامه با طرز تهیه کباب تابه ای آشنا خواهید شد و مواد لازم برای کباب تابه ای را مشاهده می کنید. البته مواد لازمی که اشاره شده، با نسبت‌ های مشخصی به کار رفته و اگر خواستید این مقدار گوشت را تغییر دهید باید به همان میزان مقدار سایر مواد اولیه را هم تغییر دهید تا تغییری در طعم نهایی ایجاد نشود و یک غذای خوشمزه و لذیذ داشته باشید .

با توجه به اینکه کباب‌ تابه‌ ای جزو غذاهای اصلی بر سر سفره ما ایرانی‌ هاست، آموزش دیدن طرز تهیه آن خالی از لطف نیست.

در ضمن طرز تهیه این غذا هم خیلی ساده است و شما در کمتر از نیم ساعت می توانید یک غذای مقوی و لذیذ داشته باشید و در کنار سبزی یا برنج یا هرچی که بخواهید میل کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

زعفران : به مقدار لازم 

پیاز : یک عدد

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم 

گوجه فرنگی : سه عدد

سماق : یک قاشق غذاخوری 

پودر گلپر : یک ‌دوم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای

برای اینکه کباب تابه ای تهیه کنید باید در اولین مرحله داخل یک کاسه نسبتاً بزرگ پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. بعد از اینکه آب گوشت چرخ کرده را گرفتید، کمی نمک و فلفل و پودر گلپر و گوشت چرخ کرده به پیاز داخل ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

البته می توانید از گلپر استفاده نکنید زیرا کاملاً به سلیقه و ذائقه شما وابسته است؛ ولی استفاده از آن طعم لذیذی به کباب تابه ای مرغ شما می دهد. بعد از اینکه همه آنها را با هم مخلوط کردید و یکدست شدند، کمی زمان بدهید تا طعم ادویه در تمام گوشت پیچد.

سپس باید یک ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید و داخل آن را با مقداری روغن چرب کنید و بعد محتویاتی که تهیه کرده بودید را به ماهیتابه اضافه کنید و با استفاده از قاشق سطح آن را صاف کنید تا ضخامت در همه قسمت ها برابر باشد و کباب شما یک دست شود.

 برای اینکه همه قسمت های غذای شما یکدست شود می توانید مقداری کره را در چهارگوشه ماهیتابه بریزید تا کباب کم کم با آن بپزد و طعم بهتری بگیرد و شعله گاز را در حالت ملایم بگذارید و در ظرف را ببندید تا حسابی گوشت مغزپخت شود و به آرامی بپزد.

تمام زمانی که برای پختن کباب تابه ای نیاز است نیم ساعت است و به مرور زمان که می‌گذرد رنگ گوشت تغییر می‌کند و آب می‌اندازد که با همان می‌پزد و کمی اندازه کباب شما کوچکتر می‌شود.

وقتی که ۱۰ دقیقه از زمان پخت کباب تابه ای گذشت می توانید اگر خواستید آن را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید که برای سرو کردن هم راحت تر باشید و خوبتر بپزد.

در نهایت در دقایق آخر می توانید کمی زعفران دم کرده به ظرف اضافه کنید تا طعم و بوی دلچسبی پیدا کند و گوجه ها را هم از وسط بریده و دور ماهی تابه بچینید و در ظرف را بگذارید تا با بخار کباب کاملا بپزند و نرم شوند و کباب ها را پشت و رو کنید تا دو طرف به صورت یکدست سرخ شوند.

در نهایت داخل یک ظرف کباب تابه‌ای و گوجه هایی که نرم شده اند را سرو کنید. در کنار آن می توانید سیب‌زمینی سرخ‌کرده، سبزی و هر چیز که میل داشتید قرار دهید.

طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ

برای تهیه کباب تابه ای مرغ دستور کار دقیقاً مانند کباب تابه ای است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود با این تفاوت که به جای گوشت چرخ کرده، از سینه مرغ استفاده می‌کنید و باید قبل از اینکه مراحل را پشت سر بگذارید مرغ را با استفاده از چرخ گوشت خوب چرخ کنید و پیاز را داخل آن اضافه کنید یا با رنده ریز خوب رنده کنید و بعد با هم مخلوط کنید و حدود یک ساعت داخل یخچال بگذارید که ادویه هایی که استفاده می کنید به خورد مواد برود.

بقیه مراحل همانند پخت کباب تابه ای است و برای این که رنگ کباب تابه ای مرغ بهتر شود می توانید از مقدار قابل توجهی زعفران استفاده کنید و فراموش نکنید که بعد از اینکه پیازها را رنده کردید آب اضافه آن ها را بگیرید تا طعم کباب بهتر شود.

دستور پخت کباب تابه ای در مجله آشپزی آف دکور

شما می‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین‌المللی را در دسته ‌بندی‌ های مختلف غذای ایرانی، پیش‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha