• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99090201469
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

کشف ۱۵۳ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه

کشف ۱۵۳ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف ۱۵۳ دستگاه ماینر غیر مجاز قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ رمضان الهوردیان اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر این که فرد یا افرادی سودجو در یک واحد مسکونی اقدام به استخراج ارز دیجیتال می‌کنند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با اشرافیت اطلاعاتی مکان مورد نظر را شناسایی و با هماهنگی‌های لازم قضایی در بازرسی از این مکان، تعداد ۱۵۳ دستگاه ماینر قاچاق که با استفاده از انشعاب برق سرقتی مورد استفاده قرار می‌گرفت، کشف کردند.

وی با بیان این‌که ارزش دستگاه‌های مکشوفه پنج میلیارد ریال برآورد شده است، تاکید کرد: استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال، نیاز به مصرف برق زیادی دارد، بنابراین افراد سودجو که با استفاده از انشعاب غیر مجاز برق اقدام به فعالیت غیر قانونی کنند، با برخورد قاطع پلیس روبرو خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha