حسام حیدری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از اسفندماه که کرونا وارد کشور شده، مبلغ کارانهها کاهش پیدا کرده چراکه کارانه براساس درآمد اختصاصی بیمارستانها توزیع می شود و با شیوع کرونا بسیاری از عملهای سرپایی صورت نمیگیرد و بیمارستانها فقط درگیر بیماران مبتلا به کرونا هستند.
وی با بیان اینک قرار بود دولت به بیمارستان ها کمک کند اما هیچ کمکی به بیمارستانها نشده و حتی معوقات پرستاران را هم پرداخت نکرده اند، مطرح کرد: هر پرستار بین چهار تا شش ماه معوقات طلب دارد و هر روز در رسانه ها از پرداخت معوقات صحبت می شود اما چنین چیزی وجود ندارد.
این پرستار بیان کرد: در رسانه ها از پرداخت حق ویژه کرونا برای پرستاران صحبت می شود و مردم فکر میکنند ما مبلغ زیادی دریافت میکنیم اما من که سرپرستار بخش بیماران کرونایی با شیفت زیاد بودهام، مبلغی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان حق ویژه کرونا دریافت کردهام.
حیدری با تأکید بر اینکه مهمترین مطالبه گروه پرستاری، بحث فوقالعاده ویژه است، توضیح داد: قرار بود این مبلغ در مهرماه پرداخت شود، پس از آن به آذرماه موکول شد و الان هم میگویند از دی ماه پرداخت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه خیلی از ادارات فوقالعاده ویژه کرونا را دریافت کردند و اگر به کادر درمان هم تزریق شود خیلی خوب است، خاطرنشان کرد: مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا خطرات، استرسها و ابعاد روانی زیادی دارد به طوریکه افزون بر ۸۰ درصد همکارانم به کرونا مبتلا شدند.
سوپروایزر بیمارستان شهید قدوسی نهاوند یادآور شد: روزانه چندین نفر از همکاران ما به کرونا مبتلا می شود و به مرخصی استعلاجی می روند و باید شیفت این عزیزان پر شود بنابراین تعداد شیفت بقیه هم افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه در بحث کمبود پرستار، نیروهای ۸۹ روزه جذب شدند که کمک خوبی بود اما سرنوشت آنها هم نامعلوم است، اظهار کرد: پرستاران با تمام وجود در بخش های کرونا فعالیت می کنند و فشار زیادی را متحمل میشوند، از طرفی استرس مواجهه با خانواده هم برای ما وجود دارد.
حیدری با بیان اینکه عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم، بی انصافی و بی احترامی نسبت به بقیه افراد است، توضیح داد: این یک بحث فرهنگی است و به دولت هم ربطی ندارد. افرادی که پروتکل ها را رعایت نمیکنند نسبت به مردم و کادردرمان بی احترامی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: کروناویروس، تبدیل به یک بیماری خانوادگی شده است چراکه در این شرایط سرد امکان بازگذاشتن پنجره ها و تهویه هوا در منازل نیز وجود ندارد.
این پرستار در پایان گفت: پرستاری همیشه شغل سختی بوده و حس خاصی میخواهد، باید صبور و عاشق باشی، ما در حال حاضر هیچ برنامه ای نداریم و روزانه زندگی میکنیم و مهمترین مطالبه ما از مردم رعایت بهداشت فردی و از مسئولان پرداخت فوقالعاده ویژه است.
انتهای پیام
نظرات