• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99090403474
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه دسر ایرانی، مدرن، ژله ای و شکلاتی ساده +نکات

طرز تهیه دسر ایرانی، مدرن، ژله ای و شکلاتی ساده +نکات

دسرها معمولاً به عنوان پیش غذا یا پس غذا تهیه می شوند که انواع مختلف و طعم‌های لذیذ و جذابی دارند و هزینه کمی برای تهیه آنها نیاز است که باعث شده تنوع آنها بالاتر برود.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آف دکور، دسرها انواع مختلف مدرن، ژله ای و غیره را دارند که در ادامه با بعضی از آنها آشنا خواهید شد.

دسر ساده

یکی از ساده‌ترین دسرهایی که می‌توانید در زمان خیلی کم و با هزینه خیلی پایین آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید دسر ساده زعفرانی است که برای تهیه آن لازم است نصف پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را اضافه کنید. در این مرحله باید مقداری صبر کنید که این دانه‌های ژلاتینی به صورت اسفنجی در بیاید و بعد قابلمه را روی شعله خیلی ملایم بگذارید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. بعد از آن باید نصف لیوان شیر و یک لیوان شکر را داخل یک ظرف به صورت جدا روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود و بعد مقداری هم زعفران سابیده شده به این مخلوط شکر و شیر اضافه نمایید.

زمانی که احساس کردید شیر نزدیک جوشیدن است مقداری وانیل و گلاب را با ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و بعد زمان بدهید که مخلوط کاملاً سرد بشود. سپس باید نصف بسته خامه صبحانه را با چنگال هم بزنید و به موادی که از قبل تهیه کرده بودید اضافه کنید. بعد کف یک قالب دلخواه را با مقداری روغن خوراکی چرب کرده و موادی که تهیه کرده بودید را درون قالب بریزید و برای ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال بگذارید تا سرد شود و شکل قالب را به خود بگیرد. حالا دسر ساده زعفرانی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

انواع دسر ساده و سریع

دسرها معمولاً در مدت زمان کمی تهیه می‌شوند و طرزتهیه ساده‌ای دارند. از انواع دسر ساده و سریع می توان به دسر ساده زعفرانی، دسر تارت بستنی و همچنین دسر پودینگ تخم شربتی و یا دسر ساده ژله رنگین کمان و دسر ساده ژله میوه ای و شیر برنج و دسر فرنی اشاره کرد.

دسر مدرن

از بین انواع مختلف دسرها برخی از آنها جدیدتر هستند و ترکیب مواد متفاوت تری تهیه شدند که طعم دلچسبی را به وجود آورند. به طور مثال برخی از مهم‌ترین دسرهای مدرن که طرفداران بسیار زیادی دارند می‌توان به پاناکوتا یا تیرامیسو و انواع پودینگ ها و ترافل ها اشاره کرد.

دسرژله‌ای

برای تهیه ژله رنگین کمانی باید نصف بسته پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و دو سوم این مایع را جدا کرده و در گوشه‌ای بگذارید و به بقیه موادی که باقیمانده کمی آب سرد اضافه کرده و درون قالب ژله‌ای بریزید و بعد ظرف را درون یخچال گذاشته که خود را بگیرد ولی نباید کاملا ژله ببندد.

حالا باید کمی از مایع ژله را که از قبل کنار گذاشته بودید با دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد آن را روی لایه ژله ای که درون یخچال بود ریخته و باز هم درون یخچال بگذارید تا سفت شود. این کار را برای بقیه رنگهای ژله هم تکرار کنید تا در نهایت دسر ژله ای خوشمزه و رنگارنگی به دست بیاورید.

دسر با شیر

برای تهیه دسر با شیر می توانید انواع مختلف دسر را مثل فرنی یا شیربرنج تهیه کنید. به طور مثال برای تهیه دسر فرنی باید شیر را درون یک قابلمه ریخته و بعد آرد برنج را در کنار شکر و آب حل کرده و به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه شکرها درون شیر حل شوند و بعد باید مخلوط را روی شعله ملایم گاز بگذارید و آرام آن را هم بزنید که آرد برنج ها گلوله نشوند. این کار را انجام دهید تا مواد مقداری غلیظ شوند. حالا نوبت اضافه کردن گلاب است و باید دوباره روی شعله قرار دهید تا غلیظ تر شود. برای تنظیم کردن غلظت فرنی توجه کنید که وقتی این دسر سرد می شود غلظت بیشتری پیدا می‌کند پس برای برداشتن آن نباید خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.

باید بعد از اینکه آن را از روی شعله برداشتید خیلی زود درون ظرف سرو کنید و بعد با استفاده از خلال پسته، زعفران و دارچین تزیین کنید.

دسر ساده و شکلاتی

برای تهیه دسر شکلاتی باید کره و پودر کاکائو را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا آب شوند. سپس شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود ولی سفیده تخم مرغ نباید ببندد. در مرحله بعدی باید بیسکویت ها خورد و کاملاً پودر شوند و بعد این مواد را از روی شعله برداشته و پودر بیسکویت را به همراه گردو به آن اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف دلخواه ریخته و کمی پودر کاکائو و گردو هم برای تزیین روی آن بگذارید. دو ساعت درون یخچال فریزر قرار دهید. حالا دسر ساده و شکلاتی شما آمده است می‌توانید برش زده و میل کنید.

طرز تهیه دسر ایرانی

دسرهای ایرانی انواع مختلفی دارند که از جمله آنها می‌توان به دسر شیر برنج، دسر فرنی و انواع مختلف دسرهای میوه ای اشاره کرد.

دستور پخت دسر در مجله آشپزی آف دکور

شما می‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین ‌المللی را در دسته ‌بندی‌ های مختلف غذای ایرانی، پیش‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.