بر اساس استنادات ارجاعی پایگاه دادههای علمی اسکوپوس، دکتر «سیدمهدی جعفری» عضو هیأت علمی دانشکده صنایع غذایی، دکتر «سیدحسین حسینی فر» عضو هیأت علمی دانشکده شیلات و محیطزیست و دکتر «الهام اسدپور» دانشآموخته مقطع دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
دانشمندان شاخص دنیا، بر اساس ارزیابی بیشترین تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات و استنادهای کامل در این فهرست معتبر بینالمللی معرفی میشوند.
انتهای پیام
نظرات