• پنجشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99092015445
  • خبرنگار : 50295

فرماندار ماه‌نشان تاکید کرد

ضرورت توجه به ۴۴۰۰ سالمند ماه‌نشانی در ایام کرونا

ضرورت توجه به ۴۴۰۰ سالمند ماه‌نشانی در ایام کرونا

ایسنا/زنجان فرماندار ماه‌نشان، از ساماندهی ۴۴۰۰ سالمند در این شهرستان برای مراقبت از این افراد در شرایط کرونایی خبر داد.

جلیل جزونقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان ماه‌نشان، اظهار کرد: در طرح شهید سلیمانی باید توجه ویژه‌ای به قشر سالمند شود؛ چراکه این قشر از جامعه سرمایه‌های اجتماعی و گنجینه‌های بسیار ارزشمندی هستند که نباید در شرایط کنونی از آن‌ها غافل شویم.

وی با اشاره به اینکه مراقب‌های ویژه‌ای از قشر سالمند در شرایط کنونی بابد انجام شود، تصریح کرد: طبق گزارش‌های به ‌دست آمده، بیش از ۹۰ درصد مبتلایان و فوتی‌ها در شهرستان ماه‌نشان افراد مسن هستند و این افراد بیشترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند.

جزونقی با بیان اینکه بالغ بر ۴۴۰۰ سالمند در سطح شهرستان ساکن هستند، افزود: بیش از ۵۰ درصد از سالمندان مبتلا به کرونا دارای بیماری زمینه‌ای دیابت و فشارخون هستند؛ از این رو از دستگاه‌های ذی‌ربط مانند کمیته امداد، بهزیستی و تامین‌اجتماعی درخواست داریم که پای کار بیایند و تا حد امکان نیازهای آنان را تامین کنند تا نیازی به حضور این قشر در جامعه نباشد.

فرماندار شهرستان ماه‌نشان با اشاره به اینکه ۴۴۰۰ سالمند در این منطقه ساماندهی شده‌اند، یادآور شد: طبق آمارها بیش از  ۷۰ درصد درگیری با کرونا در این شهرستان قشر سالمند هستند، از این رو تیم‌های مراقبتی در نظر گرفته شده است که این تیم‌ها موظف‌اند رصد مستمری بر وضعیت سالمندان داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha