• جمعه / ۲۱ آذر ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99092115935
  • خبرنگار : 71621

پولیتیکو: آمریکا از بیم انتقام ایران نیروهای خود در منطقه را کاهش می‌دهد

پولیتیکو: آمریکا از بیم انتقام ایران نیروهای خود در منطقه را کاهش می‌دهد

نشریه پولیتیکو به از نقل ''یک مقام مطلع آمریکایی'' نوشت که پنتاگون از بیم انتقام نظامی ایران در زمان تحولات ریاست جمهوری آمریکا، شمار نظامیان خود در عراق و افغانستان را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، یک مقام نظامی مطلع به اطلاع پولیتیکو رسانده است که ارتش آمریکا در حالت آماده باش بوده و از بیم پاسخ به حمله احتمالی ایران شمار نیروهای خود در خاورمیانه را کاهش می‌دهد.

به گفته این مقام، پنتاگون از نزدیک بر آنچه که "نشانه‌های دردسرساز از آماده‌سازی برای حمله احتمالی شبه‌نظامیان وابسته به ایران در عراق'' خوانده شده، نظارت دارد.

مقامات دولت آمریکا اخیرا اعلام کرده اند که قصد دارند شمار نظامیان این کشور در افغانستان و عراق را کاهش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha