• جمعه / ۲۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99092116046

دیدار آیت الله العظمی نوری همدانی با خانواده شهید فخری زاده

دیدار آیت الله العظمی نوری همدانی با خانواده شهید فخری زاده

ایسنا/قم مرجع تقلید شیعیان گفت: دشمنان تصور نکنند که با شهادت شهید فخری زاده سستی در کشور ایجاد می‌شود چراکه او شاگردان فراوانی تربیت کرد که راه او را به‌خوبی ادامه می‌دهند.

آیت‌الله حسین نوری‌همدانی مرجع تقلید شیعیان در دیدار با خانواده شهید فخری‌زاده که در دفتر وی برگزار شد، با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمن اظهار داشت: مردم ایران روزبه‌روز مقاوم‌تر می‌شوند و در برابر چنین حوادثی سست نمی‌شوند.

مرجع تقلید شیعیان جایگاه و ارزش شهادت در اسلام را موردتوجه قرارداد و افزود: شهید فخری‌زاده زحمات فراوانی برای پیشرفت کشور کشید و شهادت پاداش زحمات فراوان و خدمات وی به انقلاب اسلامی بود.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه خاطرنشان کرد: دشمنان تصور نکنند که با شهادت شهید فخری زاده سستی در کشور ایجاد می‌شود چراکه او شاگردان فراوانی تربیت کرد که راه او را به‌خوبی ادامه می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha