• جمعه / ۲۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99092116057
  • خبرنگار : 71617

اسماعیلی به مشهد نمی‌رود/ تکلیف بازیکن خاطی استقلال بعد بازی شهرخودرو مشخص می‌شود

اسماعیلی به مشهد نمی‌رود/ تکلیف بازیکن خاطی استقلال بعد بازی شهرخودرو مشخص می‌شود

فرشید اسماعیلی که در جریان تمرین روز گذشته استقلال حاشیه‌هایی را ایجاد کرد، همراه آبی‌پوشان به مشهد نخواهد رفت.

به گزارش ایسنا،‌ فرشید اسماعیلی، بازیکن تیم فوتبال استقلال،‌ در جریان روز گذشته تمرین تیم فوتبال استقلال به علت بحث و جدل با احمد مددی، سرپرست باشگاه استقلال درباره قراردادش،‌ حاشیه‌هایی در تمرین روز گذشته ایجاد کرد و این مساله باعث شد تا محمود فکری این بازیکن را به دلیل مسائل انضباطی و ایجاد حاشیه در تمرین کنار بگذارد.

با توجه به کنار گذاشته شدن اسماعیلی توسط محمود فکری، این بازیکن همراه آبی‌پوشان پایتخت به سفر مشهد برای مصاف شهر خودرو نمی‌رود و طبق آخرین اطلاعات موجود، تکلیف این بازیکن بعد بازی با شهرخودرو در هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر مشخص می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha