• جمعه / ۲۱ آذر ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99092116227

فوت نگهبان انبار ضایعات به‌ دلیل گازگرفتگی در مشهد

فوت نگهبان انبار ضایعات به‌ دلیل گازگرفتگی در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی افسر نگهبان آتش‌نشانی شهر مشهد از مرگ پیرمرد نگهبان در پی انتشار گاز مونوکسیدکربن از اجاق خوراک‌پزی در یک انبار ضایعات در مرکز این شهر خبر داد.

محمد اسلامی شجره با اعلم این خبر گفت: در پی اعلام گزارش محبوسی یک نفر در اتاق سرایداری یک انبار ضایعات در مشهد به سامانه ۱۲۵،ستاد فرماندهی آتش‌نشانی بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه شماره ۴۴ را به محل حادثه در خیابان آیت‌الله کاشانی اعزام کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، وی  افزود : آتش‌نشانان به محض حضور در محل و گشودن درب انبار مشاهده کردند، پیرمردی حدودا ۷۰ ساله به دلیل استنشاق گاز مونوکسید کربن، در اتاق سرایداری دچار گازگرفتگی شده و بر اثر شدت مسمومیت در دم جان باخته است.

 اسلامی تصریح کرد: در بررسی‌های بیشتر محیط داخلی این اتاق مشخص شد، استفاده از اجاق خوراک‌پزی روشن در داخل این مکان از دلایل احتمالی این گازگرفتگی مرگبار بوده و تحقیقات بیشتر در خصوص علت دقیق وقوع این حادثه ،توسط کارشناسان پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha