• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99092317319
  • خبرنگار : 50214

پیش‌بینی پایان هفته‌ی بارانی در یزد

پیش‌بینی پایان هفته‌ی بارانی در یزد

ایسنا/یزد رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان یزد برای روزهای پایانی هفته جاری روند افزایشی دما و در ادامه ابرناکی و بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف استان پیش‌بینی کرد.

«سید عباس میرحسینی» صبح امروز یکشنبه 23 آذرماه در گفت‌وگو با ایسنا راجع به وضعیت جوی استان در روزهای آتی اظهار کرد: امشب نیز همانند دو شب‌ گذشته با توجه به حاکمیت پرفشار جو بر آسمان استان، سرما و یخبندان را به ویژه در مناطق کوهستانی و سردسیر استان خواهیم داشت.

وی در همین رابطه از کمینه دمای 7 درجه سانتیگراد زیر صفر صبح امروز منطقه‌ی نصرآباد شهرستان تفت اشاره کرد و گفت: دمای شهر یزد نیز طی شبانه‌روز گذشته بین 8 و 2 درجه سانتیگراد نوسان داشته است.

میرحسینی خاطرنشان کرد: البته به دنبال جنوبی شدن جریانات جوی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با روند افزایش دما در سطح استان مواجه خواهیم شد و از چهارشنبه شب تا پایان هفته جاری نیز به واسطه فعالیت موج جدید جوی، گاهی افزایش ابر، افزایش سرعت باد و بارش‌های پراکنده در استان را خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha