• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: دیدنی‌ها
  • کد خبر: 99092317626
  • خبرنگار : 71602

ویدئو / «اربا دوشاب»، شیره‌ای با خواص فراوان

ویدئو / «اربا دوشاب»، شیره‌ای با خواص فراوان

«اَربا دوشاب» از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست می‌آید و در گیلان طرفداران زیادی دارد. خرمالوی جنگلی تنها در ماه‌های آبان و آذر وجود دارد و در همین ماه‌هاست که در گیلان، تهیه دوشاب از این میوه انجام می‌شود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده می‌شود. به دلیل ارگانیک بودن خرمالوی جنگلی و خواص آنتی‌اکسیدانی آن، اربا دوشاب نیز از خواص فراوانی برخوردار است.

تصویربردار: معین آذری / تدوینگر: آرام توکلی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha