• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99092418230
  • خبرنگار : 71549

دیبالا: یوونتوس را دوست دارم و به این تیم وفادارم

دیبالا: یوونتوس را دوست دارم و به این تیم وفادارم

مهاجم آرژانتینی در واکنش به شایعات اعلام کرد یوونتوس را دوست دارد و نسبت به این تیم وفادار است.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی ساکر، پائولو دیبالا در پیروزی ۳ بر یک یوونتوس مقابل جنوا گل نخست تیمش را به ثمر رساند. مهاجم آرژانتینی با این گل فشارها را از روی خود برداشت چون در هفته‌های اخیر شایعه جدایی‌اش شنیده می‌شد. بازیکن یوونتوس پس از این بازی گفت: به این گل نیاز داشتم. خیلی وقت بود که آرام نبودم اما اکنون این چنین نیست. امیدوارم این گل به من اعتماد به نفس دهد و مانند همیشه عمل کنم. 

دیبالا درباره آینده‌اش اظهار کرد: درست است که مدیر برنامه‌ام زمان زیادی در تورین حضور داشت اما کسی با او تماس نگرفت. من همیشه حقیقت را می‌گویم و منطقی هستم. خیلی ناراحت می‌شوم که درباره پول و آمار صحبت می‌کنند. این مسائل به ما کمک نخواهد کرد. 

مهاجم آرژانتینی در پایان هواداران بانوی پیر را مخاطب قرار داد و گفت: یوونتوس را دوست دارم و همیشه آن را گفته‌ام. با تمام هواداران رابطه خوبی دارم و باید آرام باشند و بدانند که من وفادار هستم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha