• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99092519511
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

انجماد فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه بیرجند ممنوع است

انجماد فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه بیرجند ممنوع است

ایسنا/خراسان جنوبی  رییس شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: انجماد فرآورده‌های خام دامی تازه در مراکز عرضه این شهرستان تخلف بهداشتی و ممنوع است.

حسن علیزاده، امروز سه‌شنبه 25 آذر به رسانه‌های گروهی اعلام کرد: بعضی از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه اقدام به انجماد فرآورده‌های خام دامی تازه در فریزرهای فروشگاهی و معمولی کرده که بر اساس دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور هرگونه انجماد فرآورده‌های خام دامی تازه در مراکز عرضه تخلف بهداشتی محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در همه مراحل تولید، استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند قرار دارد.

رییس شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: از شهروندان می‌خواهیم در زمان خرید فرآورده‌های خام دامی تازه و منجمد به مشخصات درج شده بر روی لیبل توجه ویژه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره تماس ۱۵۱۲ برای پیگیری و انجام اقدامات لازم تماس بگیرند.

علیزاده یادآور شد: در یکی از بازدیدهای نظارتی از یک فروشگاه‌ زنجیره‌ای که اقدام به انجمادسازی انواع فرآورده‌های خام دامی تاریخ گذشته کرده بود مقدار ۱۲۹ کیلوگرم کشف و ضبط شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha