• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99092620449
  • خبرنگار : 50219

پلیس فتا در مهریز آغاز بکار کرد

پلیس فتا در مهریز آغاز بکار کرد

ایسنا/یزد چهارمین پلیس فتای شهرستانی در استان یزد در مهریز راه‌اندازی شد.

«مرتضی ابوطالبی» رئیس پلیس فتا استان امروز در مراسم افتتاح پلیس فتا در شهرستان مهریز، گفت: هدف از راه اندازی پلیس فتا در وهله اول رسیدگی به شکایات مردم مهریز در حوزه فضای مجازی است.

وی بیشترین جرائم حوزه فضایی را شیوه و شگردهای مختلف و کلاهبرداری و برداشت پول از حساب‌های مردمی دانست و افزود: پیشگیری از جرائم حوزه فضای مجازی و پیشگیری خاص در حوزه مجازی دانش آموزان از وظایف اولیه این پلیس است که امیدواریم این مساله با همکاری و همراهی مرکز استان محقق خواهد شد.

ابوطالبی ادامه داد: پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات به منظور رصد فضای مجازی و کنترل آن و احساس امنیت عمومی ایجاد شده و در زمینه مقابله با جرایم اینترنتی، مالی و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی فضای مجازی در جامعه فعالیت می‌کند.

سرهنگ «مهران احمدی» فرمانده انتظامی شهرستان مهریز هم گفت: کلیه مراکز پلیس فتا در کشور ضمن انجام رصد و پایش فضای مجازی، ارائه خدمات و پیگیری شکوائیه‌های ارجاعی، ایجاد فرصت آموزشی و اطلاع رسانی از آسیب‌ها، تهدیدات و فرصت‌های فضای مجازی را در راستای پیشگیری از جرایم حوزه سایبر در دستور کار خود دارند.

وی لزوم بهره مندی از ظرفیت رسانه‌های مختلف برای مقابله با جرایم فضای مجازی را مهم دانست و تصریح کرد: رسانه‌های دیداری، شنیداری، مکتوب، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی می‌توانند پلیس را برای ارتقای آگاهی عمومی در حوزه فضای سایبری یاری کنند و تحقق این مهم منافع ملی و مردمی را در پی دارد.

«رضا زارع زاده» فرماندار مهریز نیز اظهار کرد: با توجه به تغییر زمینه وقوع جرائم و آسیب‌های اجتماعی ضرورت دارد که پلیس به علم و فناوری روز مجهز باشد تا بتواند در عرصه پیشگیری و مبارزه موفق عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha