• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99092721042
  • خبرنگار : 50160

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان:

حوزه و دانشگاه مکمل یکدیگرند

حوزه و دانشگاه مکمل یکدیگرند

ایسنا/زنجان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان با اشاره به ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: برای پیشرفت نیاز به دو بال دانش و ارزش داریم.

حجت‌الاسلام علی قره‌داغی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای ایجاد تمدن، نیاز به دو بال دانش و ارزش داریم که هر کدام از این موارد در حوزه و دانشگاه تجلی یافته و باعث ایجاد تغییر و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت می‌شود.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌ها نگاه به سمت کسب علم و افزایش توان علمی افراد است، تصریح ‌کرد: در کنار آن در حوزه به دنبال توجه به ذات انسان و حقیقت وجودی آن هستیم و قرار گرفتن این دو در کنار هم می‌تواند باعث رشد جامعه شود و شهید مفتح نیز با شناخت و درک این موضوع با جدیت به دنبال ایجاد این ارتباط بود.

قره‌داغی افزود: حوزه و دانشگاه با توجه به رسالتی که بر دوش دارند، به منزله دو بال علم و فرهنگ کشور هستند که نبود هر یک می‌تواند موجب ناکارآمدی نسبی دیگری شود؛ چرا که حوزه و دانشگاه مکمّل یکدیگرند؛ بدین معنا که کارکرد هر کدام می‌تواند به افزایش توانمندی دیگری بینجامد.

این مسئول، وحدت حوزه و دانشگاه را ضروری دانست و گفت: متاسفانه شاهد هستیم که در ایجاد ارتباط درست بین حوزه و دانشگاه به حد ایده‌آل نرسیدیم و در این میان شاهد کاستی‌هایی هستیم که می‌توان با آسیب‌شناسی این مورد، شرایط را برای بهبود وضعیت فراهم کنیم که قطعاً با این کار خواهیم دید که انسان‌هایی با دانش بالا تربیت یافته‌اند که برای شکوفایی کشور تاثیرگذار خواهند بود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان با تاکید بر اینکه به حد موجود فعلی نباید بسنده کنیم، خاطرنشان‌کرد: یکی از محورهای اساسی در اندیشه و خط‌مشی علمی حضرت امام خمینی (ره)، تأکید ایشان بر وحدت همه اقشار، به خصوص حوزه و دانشگاه بود. از این رو برخلاف تصور دشمنان، در مکتب نظری و عملی امام (ره) وحدت، یک تاکتیک یا ابزار مصلحتی و مقطعی برای پیشبرد اهداف و مقاصد سیاسی انقلاب اسلامی نبود، بلکه تداوم وحدت، به عنوان پایه‌های نهضت مبارزاتی ایشان به شمار می‌رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha