• جمعه / ۲۸ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 99092821555
  • خبرنگار : 30057

عرضه شوینده سبزیجات برای حذف باقیمانده سموم

عرضه شوینده سبزیجات برای حذف باقیمانده سموم

محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی از سوی موسسه علوم و صنایع غذایی رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، محلول ضد عفونی کننده باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی به عنوان شوینده میوه و سبزی بر پایه مواد طبیعی فرموله شده است که ضمن حذف بیش از ۹۰ درصد باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی، قابلیت ضدعفونی میوه و سبزی را در برابر میکروب، ویروس، مخمر و کپک‌ها دارد.

بر خلاف محلول‌های شوینده موجود در بازار، در تولید این ترکیب هیچ گونه رنگ مصنوعی، سفید کننده، صابون، الکل یا مواد نگهدارنده استفاده نشده و به گونه‌ای فرموله شده است که هیچ تاثیری در طعم و بوی میوه و سبزی ایجاد نمی‌کند. سطح سبزیجات و میوه‌های تازه می‌تواند به  آفت کش‌ها، کودها، مواد نگهدارنده و میکروارگانیسم‌ها و سایر آلاینده‌های محیطی آلوده شود که با شستشوی معمولی حذف نمی شود، ولی این محصول قادر به حذف این آلاینده‌ها خواهد بود. 

حفظ آنتی اکسیدان و مواد طبیعی و تازه ماندن سبزیجات به مدت طولانی‌تر از مزایای این محصول دانش بنیان است.

به گفته دکتر ابراهیم فولادی، مجری طرح و مدیر گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی موسسه علوم و صنایع غذایی این روش علاوه بر صادرات محصولات کشاورزی بر اساس استانداردهای جهانی می‌تواند نقش بسزایی در سلامت جامعه داشته باشد. 

فولادی با بیان اینکه شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌های طبیعی با توانایی حذف میکرواورگانیسم‌ها در شرایط شیوع بیماری‌های واگیردار از اهمیت بالایی در کنترل این بیماری‌ها برخوردارند، افزود: یکی از ماموریت‌های این موسسه پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلاینده‌های محصولات خام کشاورزی برای ممانعت از انتقال آلودگی از مزرعه به سفره است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.