• جمعه / ۲۸ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99092821582
  • خبرنگار : 50145

امام جمعه شوط:

همگرایی حوزه و دانشگاه موجب تحولی اساسی در جامعه می شود

 همگرایی حوزه و دانشگاه موجب تحولی اساسی در جامعه می شود

ایسنا/آذربایجان غربی امام جمعه شوط گفت: برای تحول اساسی در کشور، به همگرایی بیش از پیش دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه نیاز داریم.

حجت الاسلام والمسلمین رضا جباری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به اینکه نامگذاری سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتحرا به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه بنای مبارکی است، اظهار کرد: این اقدام با تدبیر حضرت امام خمینی (ره) پایه ریزی شد و به برکت خون این شهید و دیگر شهدایی که هم در دانشگاه و هم در حوزه منشا اثرات فراوان بودند، ازجمله شهیدان مطهری، بهشتی و باهنر هر روز استوارتر شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس فعالیت‌های این عالم و دانشمند وارسته بود که در تقویم ایران اسلامی روزی هم برای وحدت حوزه و دانشگاه درنظر گرفته شده تا یادآوری اهمیت این وحدت و همچنین فعالیت‌های جهادگرانه شهید یاد شده باشد، افزود: اگر وحدت حوزه و دانشگاه را حرکت هماهنگ علم و دین در نظام اسلامی بدانیم، به الزاماتی نیاز دارد که آگاهی متقابل حوزه و دانشگاه از نظام آموزشی یکدیگر و بایسته های آن، هم چنین حضور عالمانه روحانیون در دانشگاهها، ارتباط مستمر و منظم متناسب با نیاز حوزه و دانشگاه، ترویج ارزشهای دینی در دانشگاهها و تشکیل جلسات همفکری مشترک از مهم ترین آن هاست.

امام جمعه شوط افزود: نزدیک شدن دانشگاه به ارزشهای دینی، آگاهی حوزه از جدیدترین پیشرفتهای علمی، شکست نقشه های دشمنان و کمک به سازندگی و حل مشکلات و نیازهای جامعه رابه دنبال خواهد داشت.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین جباری با شناخت کامل از ویژگی های هر یک از این نهادهای آموزشی و تربیتی، در چارچوب رهنمودهای مقام معظم رهبری و ترسیم خط مشی هر یک از این دو نهاد، برای پاسخگویی به مطالبات این اقشار  می توان تا حد ممکن گام های بلندی برداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha