• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99093023450
  • خبرنگار : 50051

یک فعال صنعت طیور:

پرورش مرغ در لبه پرتگاه قرار گرفته است

پرورش مرغ در لبه پرتگاه قرار گرفته است

ایسنا/گلستان رئیس هئیت مدیره تعاونی کشاورزی دامپروری مرغداران استرآباد با اشاره به اینکه صنعت طیور در گلستان بخش بسیار مهمی از اقتصاد این استان را شامل می شود، گفت: در حال حاضر مشکل کمبود نهاده چالش های زیادی را برای تولیدکنندگان این بخش بوجود آورده است.

شهاب خنجری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر مجموعه ما توزیع کننده دان آماده به صورت یارانه دار در بین مرغداران استان است. در بخش تولید گوشت مرغ نیز تنها در سال گذشته در یک پروسه ۴۵ روزه، حدود ۶۰۰ تن مرغ به تهران ارسال شد. تعاونی مرغدران استرآباد اوایل امسال، اقدامات مهمی انجام داد و توانست حدود ۵۰۰ تن مرغ را به پشتیانی امور دام گلستان تحویل دهد.

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر وضعیت طیور به خاطر کمبود نهاده دچار چالش های زیادی شده و مشکلات زیادی برای تولید کنندگان به وجود آمده است.

خنجری با بیان اینکه در شرایط فعلی پرورش مرغ در لبه پرتگاه قرار گرفته است، افزود: با پیگیری های صورت گرفته از وزارت جهادکشاورزی، شرایط بهتری در تامین نهاده دامی برای مصرف طیور صورت خواهد گرفت.

رئیس هئیت مدیره تعاونی کشاورزی دام پروری مرغداران استرآباد تصریح کرد: در جلسه مجمع نمایندگان استان گلستان طرح تاسیس زنجیره طیور بدون سرمایه ثابت در استان را ارائه کردیم، زیرا علاوه بر ۳۰ کارخانه تولید دان آماده، ظرفیت های خالی زیادی چه در کشتارگاه ها و چه در پرورش مرغ گوشتی در استان وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد.

خنجری با تأکید بر اینکه کار در صنعت طیور باید گروهی باشد، گفت: افراد و مسئولینی که بدون تخصص و مهارت کافی وارد صنعت طیور می شوند و می‌خواهند سرمایه گذاری کنند، این صنعت را رو به نابودی می برند. صنعت طیور نیازمند ورود افراد متخصص با دیدگاه کار گروهی است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای گلستان، آماده برگزاری کلاس های آموزشی مختص فعالان صنعت طیور هستیم و  امیدواریم با این کار بتوانیم گامی موثر در توسعه و پیشرفت استان برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha