• دوشنبه / ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99100100249
  • خبرنگار : 50402

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان خبر داد

از ادامه مه‌گرفتگی تا کاهش دید افقی تا ۵۰ متر در همدان

از ادامه مه‌گرفتگی تا کاهش دید افقی تا ۵۰ متر در همدان

ایسنا/همدان کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان گفت: مه‌گرفتگی استان همدان تا دو روز آینده ادامه دارد به طوریکه در برخی نقاط دید افقی تا ۵۰ متر هم کاهش یافته است.

روح‌الله زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پایداری نسبی جو، کاهش دما و بخار آب موجب مه‌گرفتگی در برخی نقاط استان شده‌ است که تا دو روز آینده ادامه دارد.

وی تصریح کرد: مه‌گرفتگی در شهرستان‌های همدان، فامنین، کبودراهنگ و بخش‌هایی از شهرستان اسدآباد مشاهده می‌شود اما شهرستان‌های جنوبی مه‌گرفتگی ندارند.

زاهدی خاطرنشان کرد: در برخی نقاط پست که هوا ریزش می‌کند، دید افقی تا ۵۰ متر هم کاهش پیدا کرده است بنابراین رانندگان باید به این مسئله توجه کنند.

وی با بیان اینکه تا روز چهارشنبه هوای آسمان استان صاف و تا قسمتی ابری است، گفت: چهارشنبه شب، سامانه بارشی جدید وارد استان می‌شود و بارش‌هایی به صورت برف و باران را به همراه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان ادامه داد: این سامانه بارشی روز جمعه از استان خارج می‌شود و پس از آن دمای هوای استان به صورت محسوس کاهش پیدا می‌کند.

وی در رابطه با تغییران دمای همدان مطرح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای همدان بین منفی ۵ تا ۴ درجه سلسیوس بوده همچنین رزن با منفی ۹ درجه سلسیوس سردترین و ملایر با ۸ درجه گرم ترین نقاط استان بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha