• دوشنبه / ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99100100522

تلاش های پیگیر برای اینکه شب یلدا به شب تلخ مبدل نشود

تلاش های پیگیر برای اینکه شب یلدا به شب تلخ مبدل نشود

ایسنا/قم معاون استاندار قم از طرح ها و تلاش های مسئولان برای جلوگیری از مشکلات مرتبط به شب یلدا و ترددهای مردم از جمله اعمال محدودیت ها و جریمه ها خبرداد.

بیژن سلیمان پور امروز در شورای اطلاع‌رسانی استان قم که روز دوشنبه در سالن کرامت استانداری برگزار شد، ا گفت: از اول آذرماه تاکنون هم‌زمان با اجرای محدودیت‌های کرونایی، نهایت همکاری توسط شهروندان استان قم صورت گرفت و به‌ندرت دستورالعمل‌های بهداشتی نقض شد.

وی افزود: به‌طور میانگین همراهی مردم با دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا ۸۵ درصد بود که نشان‌دهنده اعتماد مردم به نظام است.

وی اضافه کرد: در عین حال ممکن است این محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها برای برخی زیان‌بار بوده باشد، ولی برای حفظ و بهبود شرایط باید اعمال شود و امیدواریم به وضعیت سفید برسیم.

وی با تاکید بر این‌که وضعیت موجود را عادی نپنداریم و برای مردم عادی جلوه نکنیم، ادامه داد: شرایط کنونی شکننده است و در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها،‌ به قرمز تغییر وضعیت خواهد داد که تلاش می‌کنیم این وضعیت را در جهت مثبت به پیش ببریم.

سلیمان پور خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت هیچ شهری در کشور قرمز نیست که این مساله اقدامی بزرگ، خوشحال‌کننده و دستاوردی برای نظام است که نشان‌دهنده اهمیت انسجام وحدت در حل مشکل می‌باشد.

وی تصریح کرد: با وجود این‌که وضعیت برخی شهرها زرد بود، ولی اعلام نشد؛ این مساله تصمیم مناسبی برای مدیریت شب یلدا بود.

وی همچنین با اشاره به این‌که قم یکی از استان‌هایی است که بیشترین تقاضا را برای گرفتن برگه تردد دارد، بیان کرد: با توجه به این‌که قم نزدیک استان تهران و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) است و روزانه تعداد زیادی تردد به استان تهران صورت می‌گیرد،‌ به ستاد ملی کرونا پیشنهاد شد که قم نیز مانند البرز با تهران یکپارچه دیده شود؛ ولی این مساله مورد قبول ستاد ملی کرونا قرار نگرفت.

معاون استاندار قم افزود: در حال تهیه گزارشی برای ستاد ملی کرونا هستیم تا در محدودیت‌های آینده قم نیز با استان تهران یکپارچه دیده شود.

وی خاطرنشان کرد: قم جزو استان‌هایی است که بیشتر از سایر استان‌ها پلاک‌های غیربومی دارد و روزانه تعداد زیادی برگه تردد برای رفت و آمد شهروندان صادر می‌شود.

به گفته وی، ۲۹ آذرماه،‌ یک هزار و ۵۰۰ برگه جریمه برای عدم رعایت تردد شبانه در استان قم صادر شد.

سلیمان پور در ادامه با بیان این‌که قسمت عمده مسایل روانشناسی معمولا پنهان است، گفت: در هفته‌های اول شیوع ویروس کرونا، شنیده شد آمار خودکشی افزایش یافته و برخی مبتلایان به دلیل ترس و اضطراب از کرونا فوت کردند.

وی افزود: توسعه اقدامات روانشناسی و مشاوره می‌تواند آسیب‌های اجتماعی را در بحران‌های این‌چنینی کاهش دهد.

وی اضافه کرد: برای کاهش هزینه جلسه‌های روانشناسی،‌ پوشش ویزیت روانشناسی توسط بیمه‌های تکمیلی در ستاد مقابله با کرونا بررسی می‌شود تا در صورت موافقت تصویب شود.

سلیمان پور همچنین با بیان این‌که تلاش‌هایی برای کاهش خشونت اجتماعی در استان در حال انجام است، ادامه داد: برنامه عملیاتی مقابله با خشونت در سند تحول اجتماعی نیز نوشته شده و تلاش زیادی می‌شود تا این مساله فراگیر شود. است.

وی با بیان این‌که اطلاع‌رسانی می‌تواند از چالش و فتنه جلوگیری کند، اضافه کرد: عدم شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی درست باعث بسیاری از مشکلات از ابتدای انقلاب تاکنون شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha