• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۲۱:۵۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99100201759
  • خبرنگار : 50225

مدیرکل کمیته امداد خوزستان خبر داد

بهره‌مندی دانش‌آموزان پشت‌کنکوری تحت پوشش کمیته امداد از مدرسان برجسته

بهره‌مندی دانش‌آموزان پشت‌کنکوری تحت پوشش کمیته امداد از مدرسان برجسته
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: دانش‌آموزان پشت‌کنکوری تحت حمایت کمیته امداد خوزستان از خدمات مشاوره و آموزش موسسات کنکوری و مدرسان برجسته بهره‌مند می‌شوند.

جمال شیبه در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری تخصصی مداد رنگی که امروز (۲ دی‌ماه) به منظور حمایت و رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان نیازمند خوزستانی در زمینه آموزشی و فرهنگی راه‌اندازی شد، اظهار کرد: این مرکز نیکوکاری به همت خیران فعال در زمینه‌های فرهنگی و آموزشی استان در راستای تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند راه‌اندازی شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این مرکز یکصد و نود و دومین مرکز نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان است که به منظور توانمندسازی و تسهیل‌گری پشتیبانی از دانش‌آموزان و نخبگان، کشف و شکوفایی استعداد آن‌ها فعالیت می‌کند.

شیبه با اشاره به آموزش غیرحضوری مدارس و نیاز دانش‌آموزان محروم به تبلت و گوشی هوشمند بیان کرد: این خدمات در قالب بسته‌های آموزشی و کمک‌هزینه تحصیلی در سال تحصیلی به جامعه تحت حمایت ارائه می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: اکنون بیش از ۳۰ هزار دانش‌آموز به صورت مستقیم و ۲۴ هزار دانش‌آموز موردی از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند و تعداد قابل توجهی دانش‌آموز نیز از طریق مراکز نیکوکاری شناسایی شده‌اند.

شیبه بیان کرد: با وجود محدودیت‌های کرونایی با همکاری مرکز نیکوکاری، امسال همه دانش‌آموزان به ویژه پشت‌کنکوری تحت حمایت کمیته امداد خوزستان از خدمات مشاوره و آموزش موسسات کنکوری و مدرسان برجسته بهره‌مند می‌شوند.

وی با قدردانی از همکاری و مشارکت آموزش و پرورش، سازمان دانش‌آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی استان در زمینه ترویج احسان و نیکوکاری میان دانش‌آموزان، افزود: مرکز نیکوکاری فرهنگی مداد رنگی وظیفه شناسایی و پرورش ظرفیت‌های فرهنگی و به کارگیری آن‌ها در راه خدمت به مددجویان و نیازمندان را بر عهده دارد.

شیبه با بیان اینکه بسیاری از مشکلات اقتصادی ریشه در کمبودهای فرهنگی دارند، گفت: مرکز نیکوکاری مداد رنگی راهنمای مراکز نیکوکاری در زمینه فرهنگی خواهد بود و با دیدگاه خیرخواهانه‌ای که اعضای مرکز نیکوکاری دارند، به نتایج خوبی در زمینه تحصیل و آموزش دانش‌آموزان محروم خواهیم رسید.

وی بیان کرد: هدف از تاسیس و گسترش این مراکز، واگذاری کار مردم به مردم است. این مرکز با امکان معرفی نیازمند از سوی مرکز نیکوکاری به کمیته امداد برای بهره‌مندی از مزایای ویژه، فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha