• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99100704599
  • منبع : نمایندگی کردستان

تولید طلای سبز با مصرف خوراکی در کامیاران

تولید طلای سبز با مصرف خوراکی در کامیاران

ایسنا/کردستان تولید اسپیرولینا (طلای سبز) با مصرف خوراکی برای نخستین بار در غرب کشور انجام شد.

اسپیرولینا جلبکی است که 60 درصد آن پروتیین بوده و به دلیل داشتن آهن بالا، مواد معدنی و امگا 3 به طلای سبز معروف است، دوره رشد این جلبک 3 تا 7 روز است و پس از آن می توان شروع به برداشت کرد.

این جلبک به عنوان مقوی ترین غذای سبز و غذای آینده معرفی شده است و در کاهش بسیاری از بیماری ها و سرطان ها موثر است و هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف می‌شود.

رئیس کمیته امداد کامیاران گفت: با اجرای طرح راهبران شغلی در شهرستان کامیاران، به دنبال ایجاد اشتغال برای مددجویان و پایداری مشاغل ایجادشده برای آن‌ها هستیم. 

علیرضا خوشبخت افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای این نهاد برای توانمندسازی مددجویان ایجاد اشتغال است.
وی بیان کرد: طرح راهبران شغلی این نهاد در شهرستان، گام مهمی برای ایجاد اشتغال پایدار و کسب و کار موفق برای مددجویان است.
خوشبخت خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ راهبر شغلی با کمیته امدادکامیاران همکاری دارند. 

وی یادآور شد: در قالب این طرح، برای اولین بار در غرب کشور توسط مدد جویان کمیته امداد جلبک اسپیرولینا که به طلای سبز معروف است تولید می شود.

انتهای پیام


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.