• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: نشریات دانشجویی
  • کد خبر: 99100705101
  • منبع : باشگاه دانشجویان

شماره جدید نشریه دانشجویی «پاپریکا» منتشر شد

شماره جدید نشریه دانشجویی «پاپریکا» منتشر شد

شماره دهم نشریه «پاپریکا» فصلنامه انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "استارتاپ تاثیری شگفت‌انگیز در صنایع غذایی"، "تلخند"، "بسته‌بندی‌های نوین در صنایع غذایی"، " iso22000"، "اسانس چیست؟"، "اصول برچسب‌گذاری در صنایع غذایی"، "محصولات"، "codex"، "غذا  دارو"، "درک قوانین صادرات" و "بیوسنسورها" از جمله مقالات و مطالبی است که در این شماره می خوانیم.

شماره دهم نشریه «پاپریکا» به صاحب امتیازی انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه تهران و مدیر مسئولی میلاد کمالی و سردبیری ارشیا ساسانی به صورت فصلنامه منتشر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.