• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99100705124
  • خبرنگار : 71592

بیانیه حماس در سالروز جنگ ۲۰۰۸ غزه

بیانیه حماس در سالروز جنگ ۲۰۰۸ غزه

جنبش حماس امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای به مناسبت دوازدهمین سالروز جنگ ۲۰۰۸ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با اعلام اینکه برای جنگ با این رژیم شتاب نمی‌کند، تهدید کرد، اگر رژیم صهیونیستی فکر ریختن خون ملت فلسطین را در سر داشته باشد با چیزی غافلگیر خواهد شد که انتظارش را ندارد و به اذن خداوند شکست خورده برمی‌گردد.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، این جنبش اعلام کرد، مقاومت مسلح برای حل نهایی درگیری پیشگام خواهد بود و اشغالگر در سرزمین فلسطین آینده‌ای نخواهد داشت. وحدت کلمه فلسطین در مواجهه با دشمن یک گزینه ثابت و برگشت ناپذیر است و همگان تمام تلاش خود را برای رسیدن به این وحدت ملی به کار خواهند گرفت.

حماس در ادامه بیانیه خود از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست، توافق گروه‌های فلسطینی درباره برگزاری انتخابات را بپذیرد و تاکید کرد، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی لکه ننگی بر تمام کسانی خواهد بود که در عین حال که رژیم اشغالگر به قتل، تخریب، یهودی سازی و شهرک سازی خود در فلسطین ادامه می‌دهد، روی این رژیم شرط بسته و درب کشور خود را به روی آن باز کردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha