• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99100705271
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

قوچان تحت سلطه سرما

قوچان تحت سلطه سرما
عکس آرشیوی است

ایسنا/خراسان رضوی به گفته رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان قوچان چهار هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان قوچان برف‌روبی و با وجود سرما و لغزندگی سطح جاده‌های تمام محورهای مواصلاتی اصلی این شهرستان بازگشایی‌ شده است.

شهرستان قوچان همواره یکی از سردترین نقاط استان خراسان رضوی به شمار می‌رود و بر همین اساس در این روزهای اخیر هم شهروندان قوچانی سرمای شدیدی را تجربه کردند به‌ گونه‌ای که طبق گفته علیرضا مهدوی رئیس اداره هواشناسی شهرستان قوچان، صبح امروز برودت هوا در این شهرستان به ۱۸.۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر رسید و از این‌ جهت سردترین نقطه در استان خراسان رضوی بود و در روزهای اخیر در پی بارش‌های اخیر در شهرستان قوچان ۱۴ سانتی‌متر برف و ۱۱ میلی‌متر بارش از ایستگاه‌های هواشناسی این شهرستان گزارش‌ شده است.

سهراب عفتی رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان قوچان در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: تمامی محورهای مواصلاتی اصلی در حوزه استحفاظی شهرستان قوچان بازگشایی‌ شده است و محورهای باقی‌ مانده نیز در اسرع وقت بازگشایی می‌شوند.

وی ادامه داد: رانندگی در مسیر جاده درگز به قوچان از ابتدای کنارگذر تا زو باران لغزنده است.

عفتی اظهار کرد: در پنجاه ساعت گذشته با تعداد ۲۰ دستگاه سنگین و نیمه سنگین و ۱۰ دستگاه سواری سبک و نیمه سبک دو هزار و ۲۰۰ تن شن و نمک‌پاشی و ۴ هزار کیلومتر برف‌روبی در راه‌های اصلی و فرعی انجام‌ شده است.
 
امداد رسانی به ۴۵ مسافر در راه مانده به دلیل برف و کولاک

مسعود برازنده رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان قوچان نیز بیان کرد: در روز جمعه مورخ ۵ دی‌ ماه یک دستگاه اتوبوس با ابلاغ فرمانداری شهرستان قوچان یک دستگاه اتوبوس با ۴۵ نفر مسافر که از مشهد عازم درگز بودند به دلیل برف و کولاک شدید و مسدود شدن مسیر، امداد رسانی شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: این افراد در دبیرستان شبانه‌ روزی قاضی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اسکان داده شدند و به دلیل محدودیت‌های ستاد کرونا و تعطیلی واحدهای تجاری یک بسته امدادی ۲۴ ساعته به همراه ماسک و مواد ضد عفونی‌ کننده بین افراد توزیع شد.

بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی طی ۷۲ ساعت آینده آسمان اکثر نقاط استان صاف و شاهد ماندگاری هوای سرد در سطح استان خواهیم بود.

همچنین انتظار می‌رود طی چند روز آینده شاهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی باشیم.

همچنین هوای شهرستان قوچان در روزهای آینده صاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و گاهی وزش باد خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha