• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99100906851
  • خبرنگار : 71496

ترور فرمانده شیعه عراقی به ضرب گلوله افراد ناشناس در الدیوانیه

ترور فرمانده شیعه عراقی به ضرب گلوله افراد ناشناس در الدیوانیه

یک منبع امنیتی عراقی امروز (سه‌شنبه) گزارش داد، یک گروه مسلح ناشناس یکی از فرماندهان گروه وابسته به جریان صدر عراق را در استان الدیوانیه در جنوب این کشور ترور کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، جمال‌الدین السدیری، رئیس پلیس استان دیوانیه عراق امروز اظهار کرد: یک گروه مسلح ناشناس صبح امروز در شهرستان الدغاره در استان الدیوانیه به سمت رامی الشبانی، فرمانده گروه سرایا السلام تیراندازی کردند که موجب کشته شدن او در محل تیراندازی شد.

السدیری در ادامه گفت: مسؤولان مربوطه تحقیقات در مورد این ترور را با هدف شناسایی عاملان و انگیزه‌های آنها آغاز کردند.

تا این لحظه گروه سرایا القدس و یا جریان صدر عراق هنوز واکنشی به این ترور نشان نداده‌اند.

سرایا السلام (گردان‌های صلح) یک گروه شیعه با نفوذ تحت نظارت حشد شعبی و وابسته به جریان صدر عراق به ریاست مقتدی صدر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۰۹ ۲۱:۴۹

اگر صهیونیست ها را نکشید آنها شما را خواهند کشت .....قبل از آنکه دیگران برایتان تصمیم بگیرد...خودتان برای خود تصمیم بگیر ...یا علی مدد