• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99100906871
  • خبرنگار : 30450

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

کشف و ضبط بیش از ۵۵ کیسه آرد دولتی خارج از شبکه در یاسوج

کشف و ضبط بیش از ۵۵ کیسه آرد دولتی خارج از شبکه در یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از کشف و ضبط بیش از ۲ تن آرد خارج از شبکه‌ در استان خبر داد.

"سالار حسین پور" افزود: بر اساس‌ گزارشات واصله مردمی به سامانه ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن وتجارت استان، بلافاصه کارشناسان حوزه‌ بازرسی و نظارت سازمان با همراهی نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان (عج )، مسأله نظارت و پیگیری این محموله دولتی خارج از شبکه را در دستور کار قرار دادند.
وی تصریح کرد: کار شناسایی و بررسی اسناد این محموله آرد خارج از شبکه که قصد خروج از استان را داشت در بامداد شب گذشته اتمام و برای بازرسان تخلف قانونی محرز شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مقدار این محموله آرد دولتی، بیش از ۲ تن و به ارزش ۳۹ میلیون و۹۹۰ ریال بوده که فرم گزارش بازرسی این پرونده تکمیل و جهت سیر مراحل قانونی و حکم نهایی به ادراه تعزیراتی حکومتی استان ارسال شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد، حسین پور در پایان از همشهریان گرامی درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلفات صنفی، مراتب را به سامانه‌ ستاد خبری ۱۲۴ این سازمان‌ گزارش، تا به شکایات آن ها رسیدگی شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha