• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99101007208
  • خبرنگار : 50046

رقابت ۸۹۰۳ داوطلب در هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی خراسان‌شمالی

رقابت ۸۹۰۳ داوطلب در هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی خراسان‌شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی استان در سال ۹۹ همزمان با سراسر کشور در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری مورخ ۱۱ و ۱۲ دی ماه در سه شهرستان بجنورد شیروان و اسفراین برگزار می‌شود .

حسن پارسی پور گفت:  سهمیه استان در هفتمین آزمون استخدامی متمرکز برای ۱۵ دستگاه اجرایی ۳۹۰ مجوز است که بیشترین مجوز استخدام مربوط به اداره کل آموزش و پرورش استان با ۲۹۱ سهمیه می باشد .

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این سازمان، وی در خصوص تعداد شرکت کنندگان استان در آزمون افزود: در این آزمون ۸۹۰۳ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴۸۴ نفر خانم( ۶۲ درصد) و ۳۴۱۹ نفر آقا (۳۸ درصد) هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha