• شنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۰۷:۳۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99101308937
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

فوت ۵ نفر و نابینایی یک نفر بر اثر مسمومیت الکلی در هرمزگان

فوت ۵ نفر و نابینایی یک نفر بر اثر مسمومیت الکلی در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از فوت ۵ نفر و نابینایی یک نفر بر اثر مسمومیت الکلی در این استان خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان صبح امروز(۱۳ دی ماه) در جمع خبرنگاران، در پی مسمویت عده ای از شهروندان شهرستان قشم و بندرعباس با الکل دست ساز، افزود: ۲۸ نفر تاکنون در شهرستان های قشم و بندرعباس به دلیل این نوع مسمومیت به بیمارستان ها مراجعه کرده اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر یک نفر در بخش آی سی یو بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم با سطح هوشیاری بسیار پایین و یک نفر دیگر نیز در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بستری هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: از افراد بستری شده، ۱۹ نفر ترخیص شدند و متأسفانه ۵ نفر فوت کردند که ۴ نفر قطعی و یک نفر نیز فوتی مشکوک و در منزل بوده است.

نوروزیان در پایان خاطرنشان کرد: محدوده سنی مراجعه کنندگان ۱۷ الی ۵۴ سال بوده است و متاسفانه یک مورد نابینایی هم در بین بیماران رخ داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha