• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99101410035
  • منبع : نمایندگی همدان

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان:

نیروگاه مفتح با فیلتراسیون دودکش‌ها مشکل آلایندگی را حل کند

نیروگاه مفتح با فیلتراسیون دودکش‌ها مشکل آلایندگی را حل کند

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه مصرف گاز نیروگاه مفتح همدان به صفر رسیده است، گفت: امکان تأمین گاز در ماه‌های پیک مصرف وجود ندارد اما نیروگاه می‌تواند با استفاده از فیلتراسیون دودکش‌ها مشکل آلایندگی را حل کند.

عبدالله فیاض در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در فصل زمستان که با برودت هوا مواجه هستیم، برای جلوگیری از اُفت فشار گازخانگی، مصارف نیروگاه‌ها، کارخانجات سیمان و صنایع فولاد در سطح کشور محدود می‌شود.

وی با بیان اینکه هر ساله چهار ماه فصل سرد احتمال اعمال این محدودیت‌ها وجود دارد، تصریح کرد: به نیروگاه‌ها اعلام شده که چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند احتمال اعمال محدودیت وجود دارد و سوخت دوم برای خود فراهم کنند که مشکلی پیش نیاید.

فیاض درباره آلودی هوای ناشی از مصرف مازوت در نیروگاه‌ها، افزود: با پیگیری‌های لازم انجام شده در صورتی که اُفت فشار در خطوط انتقال گاز به وجود نیاید، سهمیه نیروگاه‌ها داده خواهد شد ضمن اینکه به نیروگاه پیشنهاد شده برای حل مشکل آلودگی می‌تواند از فیلتراسیون استفاده کند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان خاطرنشان کرد: امکان تأمین گاز برای نیروگاه در ماه‌های پیک مصرف گاز وجود ندارد اما نیروگاه می‌تواند با استفاده از فیلتراسیون دودکش‌ها مشکل آلایندگی را حل کند.

وی با اشاره به اینکه معمولاً تا ۱۵ اسفند این مشکل در استان وجود دارد، یادآور شد: در صورتی که برودت هوا به حدی نباشد که مصرف گاز  بالا برود میزان گاز مورد نیاز نیروگاه به صورت هفتگی و روزانه تأمین خواهد شد.

فیاض با بیان اینکه نیروگاه همدان شش میلیون مترمکعب طی ۲۴ ساعت گاز مصرف می‌کند، ادامه داد: تعهد شرکت گاز تأمین ۱.۱ میلیون مترمکعب گاز در سال برای نیروگاه است که تاکنون حدود ۶۰ درصد از این تعهد اجرایی شده است.

وی با اشاره به اینکه متوسط مصرف کل استان طی ۲۴ ساعت ۱۳.۵ میلیون مترمکعب بوده است، خاطرنشان کرد: طی ۱۰ روز گذشته متوسط مصرف گاز استان در ۲۴ ساعت ۱۳.۵ میلیون مترمکعب بوده است که نیمی از این مصرف به نیروگاه اختصاص دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha