• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99101410659
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

سند سلامت نان کرمانشاه تدوین می‌شود

سند سلامت نان کرمانشاه تدوین می‌شود

ایسنا/کرمانشاه سند راهبردی سلامت نان استان کرمانشاه تا پایان سال تدوین می‌شود.

دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کارگروه تنظیم سند راهبردی نان استان، اظهار کرد: با توجه به اهمیت نان و نقش آن در سفره مردم و تامین ۶۰درصد انرژی روزانه و ۳۹درصد از پروتئین مورد نیاز بدن با مصرف نان، باید دسترسی آحاد جامعه در تمام اوقات به نان سالم و با کیفیت تغذیه ای مناسب در تدوین این سند مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: رسالت ما در این سند فراهم سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه است.

مستوفی با بیان اینکه وضعیت کنونی نان از نظر شاخص‌های حسی، تغذیه ای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد، گفت: امیدواریم با مشارکت همه دستگاه ها و نهادهای متولی در این زمینه در سال ۱۴۰۰ بسیاری از این مشکلات رفع شود.

وی افزود: مطالعه درخصوص دیدگاه عموم مردم در مورد وضعیت کلی نان در استان سودمند است و باید با همکاری سایر دستگاه‌ها اطلاعات کافی از نظرات مردم و کارشناسان جمع آوری شده و از آن به عنوان زیربنای تنظیم سند نان استفاده شود.

وی گفت: جلسات کارشناسی برای تنظیم سند نان استان تا پایان سال به طور مداوم برگزار خواهد شد و با همفکری سایر دستگاه ها این سند مهم تنظیم می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha