• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99101511107
  • خبرنگار : 50046

قائم مقام شرکت برق استان:

کاهش ۸۴ درصدی تولید برق در خراسان شمالی/ اعمال خاموشی در استان از ساعت ۲۴ بامداد

کاهش ۸۴ درصدی تولید برق در خراسان شمالی/
اعمال خاموشی در استان از ساعت ۲۴ بامداد

ایسنا/خراسان شمالی قائم مقام شرکت برق خراسان شمالی از کاهش ۸۴ درصدی میزان تولید برق در این استان خبر داد.

علیرضا علیخانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به محدودیت های اعمال شده در ارتباط با اختصاص گاز به صنایع و نیروگاه های استان گفت: میزان تولید برق در شرایط عادی در نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان ۱۰۰۰ مگاوات در ساعت بود که با قطع اختصاص گاز به این نیروگاه میزان تولید برق به ۱۶۰ مگاوات در ساعت کاهش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر فقط یک واحد تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان فعال است و برق تولیدی فقط کفاف بخشی از نیاز استان را می دهد.

علیخانی با بیان اینکه میزان مصرف برق در استان در زمان حال به یک سوم مصرف در اوج مصرف برق در تابستان رسیده است، ادامه داد: میزان استفاده برق در اوج مصرف در فصل تابستان در این استان ۲۵۰ مگاوات در ساهت است که هم اکنون به ۱۵۰ مگاوات در ساعت رسیده است.

وی با اشاره به وضع کنونی در ارتباط با کاهش تولید برق تاکیدکرد: اگر همه مردم فقط یک لامپ ۱۰۰ واتی را خاموش کنند مشکل تامین برق در سطح کشور مرتفع می شود.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که برنامه خاموشی های اعمال شده به چه صورتی در استان خواهد بود؟ گفت: طبق برنامه ریزی های اعمال شده قرار بر این شده است که خاموشی ها از سادعت ۱۲ شب تا ساعت ۴:۳۰ صبح اتفاق افتد.

وی افزود: طبق این برنامه ریزی هر یک ساعت یک فیدر از مدار خارج می شود که بتوان مصرف برق را مدیریت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha