• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99101611761
  • خبرنگار : 99999

خلیل‌زاد به افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و قطر سفر می‌کند

خلیل‌زاد به افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و قطر سفر می‌کند

نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان برای دور دوم مذاکرات صلح میان دولت افغانستان با طالبان به افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و قطر سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان برای دور دوم مذاکرات صلح میان دولت افغانستان با طالبان به افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و قطر سفر خواهد کرد.

براساس این گزارش، خلیل‌زاد در دوحه با دو طرف افغان دیدار خواهد کرد و توافق بر سر کاهش فوری خشونت و طراحی نقشه راه برای آتش‌بس و تقسیم قدرت و تسریع روند صلح را تشویق خواهد کرد.

خلیل‌زاد همچنین از دولت‌های دو کشور در پاکستان و ترکمنستان به عنوان همسایگان افغانستان درخواست خواهد کرد تا از پایان درگیری‌ها و یافتن راه حل سیاسی در این کشور حمایت به عمل آورند.

نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان در کابل نیز با مقامات دولت این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

مذاکرات صلح دولت افغانستان با گروه طالبان که در ۱۲ سپتامبر سال گذشته در دوحه٬ پایتخت قطر آغاز شد٬ به‌دلیل اختلاف نظرها در دستور کار  به تعلیق درآمد و هیئت‌های دو طرف دوباره با توافق بر سر دستور کار، گفت‌وگوها را از سر گرفتند. همچنین در پی نهایی شدن دستور کار گفت‌وگوهای صلح در دوحه٬ طرف‌ها در ۱۴ دسامبر سال گذشته برای آغاز دور بعدی مذاکرات پس از ۲۳ روز توافق کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha