• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۰۰:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99101712572
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل بهزیستی استان خبر داد:

توزیع ۱۰۰۰ کوله لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند لرستان

توزیع ۱۰۰۰ کوله لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل بهزیستی لرستان از توزیع ۱۰۰۰ کوله لوازم‌التحریر بین دانش آموزان نیازمند و تحت پوشش بهزیستی به ارزش ۶۴۰ میلیون ﷼ خبر داد.

کرم یاری ۱۶ دی‌ماه، با بیان اینکه خیرین و نیک اندیشان به واقع دین خود را در این طرح «پازل همدلی» ادا کرده‌اند، اظهار کرد: ۱۰۰۰ کوله‌پشتی پر از لوازم‌التحریر برای دانش آموزان نیازمند تحت پوشش بهزیستی به همت خیرین و ابتکار همکاران در بهزیستی کشور در قالب پویش پازل همدلی به ارزش ۶۴۰ میلیون ﷼ تهیه و بین این عزیزان توزیع شد.

وی با بیان اینکه در طرح پازل همدلی شهرستان الیگودرز بیشترین میزان جذب را به ارزش ۱۲۱ میلیون ﷼ با ۱۷ درصد سهم و شهرستان رومشکان کمترین میزان جذب و سهم را داشته است، تصریح کرد: امید است این طرح‌ها و پویش‌ها ادامه داشته باشد و بتوانیم به همت خیرین و دست‌های مهربانی که از آستین نیک اندیشان بیرون می‌آید در راستای اهداف سازمانی گام برداریم.

یاری هدف از اجرای طرح پازل همدلی را تأمین نیازهای تحصیلی دانش آموزان نیازمند و برابری آموزشی عنوان کرد و افزود: مردم استان با وفاق و همدلی و خرید این قطعات به ارزش ۱۰۰ هزار ﷼ در شادی این کودکان و نشاندن لبخندی که بر لبان این عزیزان می‌نشیند مشارکت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha