• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99101712909
  • خبرنگار : 30450

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان:

بخشش دومین قاتل از پای چوبه دار در گچساران

بخشش دومین قاتل از پای چوبه دار در گچساران

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران گفت: در کمتر از یک ماه گذشته دومین قاتل از پای چوبه ی دار و قصاص نفس نجات یافت.

"محمدصدرا ادیبان" افزود: با وساطت اینجانب بعنوان دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان و تلاش سفیران صلح، همیاران شورا، اعضای شورای حل اختلاف گچساران، فرد قاتلی که به موجب رأی صادره از شعبه سوم دادگاه کیفری ۱ یاسوج مستقر در گچساران، به قصاص نفس محکوم شده بو با رضایت خانواده  مقتول از پای چوبه ی دار بخشیده شد.
وی تصریح کرد: با اعتراض قاتل به رأی صادره پرونده ی امر، در شعبه پانزدهم دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و دادنامه صادره از شعبه ۳ دادگاه کیفری یاسوج،  تأیید و ریاست محترم قوه قضائیه نیز با استیذان وی موافقت نمودند.
به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران اظهار کرد: با درخواست اولیاء دم جهت اجرای حکم، روز ۱۷ دی ماه به منظور اجرای حکم صادره تعیین اما، با نظارت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و روحانیون سادات جلیل القدر، ریش سفیدان و متنفذین و اعضای سفیران صلح و اعضای شورای حل  اختلاف گچساران،  منجر به گذشت اولیاء دم از قصاص نفس این فرد گردید و وی به کانون گرم خانواده برگشت.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha