• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99101713429
  • منبع : نمایندگی کردستان

معاونت توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کردستان:

کارزار رسانه ای در سنندج آغاز به کار کرد

کارزار رسانه ای در سنندج آغاز به کار کرد

ایسنا/کردستان معاونت توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کردستان، گفت: کارزار رسانه‌ای از امروز به مدت پنج روز در منطقه نایسر جهت آگاه‌سازی مردم در راستای اطلاع رسانی آسیب مواد مخدر آغاز به کار کرد.

ناصر کریمیان امروز(۱۷ دی‌ماه) در جلسه کارزار رسانه‌ای در خصوص پیشگیری از مصرف گل، اظهار کرد: هدف از برگزاری کارزار رسانه‌ای عدم توسعه در مناطق حاشیه‌نشین است که نایسر هم جزء یکی از این مناطق به شمار می آید و در تلاشیم محله‌های دیگر شهر سنندج جهت اطلاع رسانی به مردم را نیز رصد کنیم.

وی افزود: هرگونه فعالیت زیر بنایی، اصولی و عمرانی در نایسر هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است و خروجی آن در کنترل و کاهش آسیب اجتماعی می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

معاونت توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کردستان، بیان کرد: کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مواد مخدر با رویکرد آسیب مواد مخدر گل اطلاع‌رسانی می شود، با توجه به رصد و احصای شیوع شناسی مواد مخدر"گل" بعد از تریاک دومین مواد مخدری است که برآوردها نشان داده ۱۳ درصد از مصرف‌کنندگان مواد مخدر" گل و حشیش" مصرف می‌کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه هدف اصلی مافیای مواد مخدر جوانان و نوجوانان هستند، ذکر کرد: با توجه به اینکه مافیایی مواد مخدر با این ذهنیت که مواد مخدر گیاهی است و عوارض فردی و اجتماعی و اعتیادآور نیست لذا نیاز دارد در این زمینه  با ایجاد دانش و اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی دقیق اتفاق بیافتد که مردم بدانند این مواد مخدر اعتیادآور است و خاصیت دارویی آن دلیلی بر اعتیادآور نبودن آن ندارد.

وی عنوان کرد: جوانان و نوجوان به‌عنوان بخشی از جامعه هستند که تولید و چرخه اقتصادی آینده در دست آن‌ها است لذا می‌طلبد در این زمینه بیشتر آگاه‌سازی شود.

معاونت توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کردستان، تصریح کرد: در این کارزار رسانه‌ای در تلاشیم که مردم این منطقه را بیشتر با آسیب مواد مخدر آشنا کنیم درواقع این برنامه تنها مختص به منطقه نایسر نیست و طبق بافت فرهنگی و اجتماعی و جغرافیایی، این برنامه در قالب ۵ روز طراحی شده که خدمات مشاوره‌ای به مردم داده شود.

کریمیان هدف اصلی این کارزار رسانه‌ای را حق و نیاز مردم نایسر به گوش مسئولین دانست و گفت: با توجه به اینکه هدف ما آگاه‌سازی است در تلاشیم به‌عنوان دستگاه‌های خدماتی مشکلات این منطقه را حل‌وفصل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha